Jump to content

Скорости А6


mirdgo

Recommended Posts

Става вапрос за А6 2000 г 2.5тди АВТОМАТИК.

Възможно ли е на волана да има типтроник.И вместо автоматичните от там да се сменат скоростите.Или нещо такова.Не съм запознат.Даже вмомента се чудя дали това което пиша са глупости :flehan:

Колата е с два педала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

веднъж попаднах и дори карах Alfa 156 с 3 вида скорости - типтроник на волана, автоматик и чрез лостчето за скорости - напред-по-висока предавка, назад- по-ниска... за съжаление след 100 обиколки на Горубляне и разни автокъщи не видях такова Ауди...(Избирах между А4 и А6) :bia:

Разбира се разликата в качеството между Алфата и Аудито е от земята до небето, но пък това с 3-те вида скорости в един автомобил си е определено адски удобно - кеф ти типтроник, кеф ти автоматик, кеф ти "нещо като ръчни" :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Три вида скорости"..... :(

Еми нема да намериш такова Ауди, от сега ти казвам. Има само Ауди-та с Типтроник и Мултитроник, което можеш да сменяш скорости от волана с +/-, от скоростния лост пак +/- или да е на директна и то само да преценява кога да сменя.... но Ауди с 3 вида скорости - нема :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Три вида скорости"..... :bia:

Еми нема да намериш такова Ауди, от сега ти казвам. Има само Ауди-та с Типтроник и Мултитроник, което можеш да сменяш скорости от волана с +/-, от скоростния лост пак +/- или да е на директна и то само да преценява кога да сменя.... но Ауди с 3 вида скорости - нема  :(

Явно не отбирам много, спирам да се изказвам непрофесионално :D

точно за мултитроник става въпрос :D:(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...