Jump to content

sveto

Members
  • Мнения

    154
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно sveto

  • Рожден ден 12.03.1975

Друго

  • Kaра
    S8

Контакти

  • Website URL
    http://audi.bg
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    BG

sveto's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. sveto

    AUDI NEWS

    Красиво е наистина , но стршно ми прилича на строто!
  2. верно...то май като цяло фофума се напълни с дървени философи , филантропи и поети
  3. честито , със здраве и напук на душманите... дай подробности и снимки е спънки най- накрая излезе от анонимност
  4. новите автомобили са сурер , както новите неща по принцип. норнално е да се търси поевтиняване на продукцията с оглед на конкурентноспособност и динамичност на употреба и живот. днес е по-норнално да караш една кола 3-5 години, а не 15 както беше преди. с всичко е така , ние сме се превърнали в пълни консуматори и като такива ни се предлага повече и повече. помислете колко често си сменяте телефона , компа , телевизора и тн. защо да се произвеждат стоки с живот 3 пъти по голям от реалния? и все пак такива стоки има, и естествено автомобили- ексклузивни , с двигатели като на камиони , кожи дори на копчетата и пр. така ,че аз смятам всичко си е в реда на нещата или поне в унисон с развитието на света като темпове и технология.
  5. готина е , смела и брутална. реалната версия ще е по-различна и може би по-близка до сегашните модели. интериора със сигурност няма да е този
  6. ако я нама готината марка AUDI ... това е което ни обединява и ,,размножава,,... и още нещо естествено
  7. а грозна работа , аз като бивш собственик на б7 се почуствах някак ограбен - не бива толкова брутално, това си е леко лифтнато ауди. а иначе тази неприятна тенденция да се копират модели от премиум марката към по народната я забелязвам и в други модели. жена ми кара lexus is с голям мерак , но малко след като го взехме излезе corola , която е като недоносено копие на is , има общи детаили и цялостно излъчване - а цената е по 3 да не кажа.
  8. sveto

    4x4 ТЕСТ

    не аз предлагам да правим краш тестове
  9. това е коментар на verter от февруари 2006 - почти три години . влади хора като теб карат нещата да се случват, ти си преследваш мечтата и я постигаш. радвам се за теб и ти желая да правиш всичко с такъв хъс. много безаварийни километри с тази хубавица и васели прзници. :
  10. браво daks радвам се за решението ти усещането да си избереш и притежаваш нов автомобил е уникално и само тези които не са го преживели твърдят друго. сега ще го караш на сън , след това ще го вземеш и ще си най-щастливият собственик на ауди. весела коледа и нека има повече собственици на нови коли
  11. sveto

    Ауди R8

    фабрична супер е
×
×
  • Create New...