Jump to content

Вибрации в купето


Recommended Posts

Здравейте колеги,

Проблема е следния - вибрации отпред в дясно, които се усещат доста неприятно и в купето. :wall: Забелязах, че като загрее колата вибрациите значително намаляват и понякога изчезват, но не винаги. Вибрациите са на свободна скорост, около 800 оборота :2gunsfiring_v1: . Като подам леко газ, да се вдигнат оборотите около 1000 всичко изчезва :stupid: . Сменял съм левия тампон на двигателя, понеже десния беше здрав при огледа.

Идеи от какво може да е и как да го оправя? Или по точно - кой да ми го оправи :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проверете всички тампони по мотора и скоростите.

Също така и гумените тампончета на изпускателната система.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Може да ти се стори смешно,но ще ти кажа при мен как беше.Имах странни вибраций и шумове също като теб,кво ли не проверих и не гледах,докато не се облегнах на капака и всичко замлъкна.Затвори капака и се услушай откъде идва и натисни от тази страна капака отпред.С едни реглаж на пружините на капака нещата заспаха.Дано съм бил полезен :bia: :bia: :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен има яки вибрации когато е студена и реша да потегля яко гъргорене се усеща (1000000000000000 пъте съм проверявал тампочетата на ауспуховата система), когато загрее всичко утихва. Левия тампон ми е сменян с оригинален но десния не е - много клоня към това че и десния ми е за смяна (как освен сваляне може да се разбере дали е развален).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...