Jump to content

как да намеря подходящата карта за CD-то


cvetusha

Recommended Posts

здравейте ако някой може да ме ориентира на тази снимка http://cvetusha.snimka.bg/automobiles/cd.703666 има показани слотове за карти, нямам карти как мога да се снабдя с тях (съжалям ако въпросите ми Ви се струват тъпи но наистина съм се видяла в приключение с тази кола)

Редактирано от cvetusha
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тия 2-те кръгли не са ли картите? Приличат на СД карти.. :gruebel: Като го натиснеш трябва да излиза. А тях можеш да си ги купиш от всеки магазин за техника.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тоес да търся сд карти, всичките са с еднакви размери и няма нищо по особено като параметри, ако е така благодаря за съдействието ви.:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

SD карта е това , но има нещо което не знаеш ( вероятно) аз също съм с голямата навигация и не всяка СД карта се чете. Моя чете SD но ДА НЕ Е SD HC, защото те са по-бързи и не ги разчита. Чете само от тези първите т,е най-старите SD карти.

Редактирано от Incorect
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

SD карта, чете до 4 ГБ, само при положение че са Бавни карти

Иначе - не

... (съжалям ако въпросите ми Ви се струват тъпи но наистина съм се видяла в приключение с тази кола)

на съседните снимки се вижда, докът на който се слага приставка за ползване на телефон, а другото (с 1 2 3 4) е панелът за паметта на седалките.

За телефона исках да ти кажа, че според мен е излишно да се занимаваш, не е толккова удобно, колкото си мислиш. Трябва Док за определено телефон - примерно нокиа 6310, отделно и телефон.

Пример: е това се закача на дока който имаш в подлакътника - http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Audi-A2-A3-A4-A6-A8-Nokia-6233-Phone-Cradle-NEW-/400293426523?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item5d3358f55b и на него се закача вече даден телефон.

Колата ти се води Ауди а4 (Б7) Авант(комби) 2006 година. Тъй като е куатро е със скоростна кутия типтроник.

Това само информативно, да знаеш, като задаваш въпрос за нея.

Редактирано от Bobu
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...