Jump to content

Мнение за конкретна обява


streetracer1

Recommended Posts

Здравейте! От доста време съм фен на марката, карах до скоро ауди и сега пак искам да се кача на ауди! Харесал съм една а4-ка, гледах я днес, слушах я, но имам няколко въпроса. Ето обявата: http://www.cars.bg/u828056 Интересува ме пълното обслужване на мотора на каква сума възслиза, кое е по-специфично конкретно за а4 б5 фейслифт, за което да гледам? Забелязвам и, че предна лява врата е друг нюанс, но фугите и затварянето и са добре - следователно да се съмнявам ли за нещо? Има също изгорели пиксели от бордовия, както и крушки от подсветката на таблото - как се сменят и на каква сума възлизат? Знам, че може да са с SMD диоди или едни малки крушчици с фасунка, но ако няки знае да каже. Ако някой от Враца има желание да я погледнем утре пак заедно ще съм много благодарен!

Поздрави на всички !

Редактирано от streetracer1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата изглежда много добре, и цената е добра за това което се вижда на снимките. Шофьорската врата е пребоядисвана или сменяна на 100%, което не е фактор да се откажеш от нея ако си я харесал много. Само ме издразни обяснението че нямало пребоядисван детайл (ако е сменяна вратата - да). Иначе мой съвет е да се средоточиш върху двигателя и ходовата част, другото са козметични дреболии. Много ми хареса от снимките на мен. Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодарско! А относно таблото? Виждат му се кусурите ясно... Някой да се изкаже за него? Знам, че нов фис е към 250лв, но във Враца има ли кой да го смени и секторите от оборотомера и километража, които не светят, с крушки ли са или с диоди на това табло? Как могат да се хванат слабите места в окачването? На каква проверка да го подложа? :D

Редактирано от streetracer1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

окачването по неравности, най добре на канал/подемник

таблото, какво не му харесваш

има китайски не лоши фисове за около стотина лева

таблото е с диоди, не е особен проблем

таблото се сваля със затворени очи -

ето малко в детайли за таблата - http://www.audizine.com/forum/showthread.php/405961-Understanding-differences-between-Audi-A4-clusters-and-the-compatibility-issues

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А какво ти е мнението за китайските дисплеи? За немските ми е ясно! Смяната им изисква ли специални умения като презапояване и подобни пипкави работи?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То презапояване и пипкави работи има и при едните и при другите дисплей, все пак единия се маха и се запояват пистите на новия.Ако въпроса ти е дали можеш сам да го смениш, мой съвет ако не справил подобно нещо недей има си особености.Освен ако не си намислил да си купиш няколко дисплей.Но стигни до дисплея има един колега тук от Пловдив мисля че е, той предлага дисплеи а и ги запоява така си сигурен че си плащаш но пък работи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От Враца да купиш кола си е ... рисковано.

Окачването лесно ще си проличи на един тест-драйв по врачанския лунен ландшафт :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами чух само леко чукане отпред вдясно - звучи ми като биалетка. Чука при леки неравности - като налетя в трап не се обажда. Цената как Ви се струва иначе?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...