Jump to content

а3 Тропане/пукане от колелото при потегляне


Miro_A3

Recommended Posts

Колеги, от известно време, при потегляне от място се чува пукане откъм дясното колело (в началото и при спиране се чуваше, ама по-скоро беше като притропване - все едно нещо се намества). Понякога звукът е по-скоро скърцащ, но мисля че най-точно може да се определи като пукане. Попринцип дясното каре хърка малко при навит докрай волан и повечко газ, но звукът не е същия. Ще я вдигна в сервиз за да се разбере, но искам да съм подготвен за това, какво може да бъде. Чувал съм че носачите издават подобен звук, когато сдадат багажа. Моля за вашите мнения,

поздрави от Варна :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Погледни носача дали е добре затегнат за купето, даже направо вземи един ключ и на канал или подемник донатегни всички гайки, където носачите се хващат за купето.

Мисля, че са по 2 от страна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ъпвам темата - хлопането все повече почна да заприличва на скърцане (подобен звук се чуваше от тампоните на стабилизиращата щанга, само дето тоя път е от едната страна). При по големи неравности и в края на спиране се чува. Колега, благодаря за бързия отговор, нямам достъп до канал, пък и не бих се наел сам да бърникам по окачването :D (ако е за някоя глупост, която няма отношение към безопасността се навивиам бързо, но...) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...