Schnura

Members
 • Content Count

  8,837
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Schnura

 • Rank
  Кнурест Шур
 • Birthday 12/07/1975

Друго

 • Kaра
  Audi

Персонална информация

 • Location
  Враца-Резервата
 • Interests
  Audi

Recent Profile Visitors

6,304 profile views
 1. Ако някой е със зимни гуми, да пробва да ги смени с летни и да се види остава ли виенето!
 2. Не. Много неща ми правиха и платих всичко наведнъж.
 3. Еваси дискриминацията! На мен никой не ми отговаря. 😪
 4. Audi 1,4 TFSI. Кой Равенол ще му е подходящ? Гледам в търсачката, че дават и 0в30, 5в30 и 5в40. Какво да взема? Мисля си за VST 5W40.
 5. Това тази, която мирише на сажди и има вибрации ли?
 6. Лично мнение, базирано на опит и разговори с по-компетентни за тази кола. Търси извън България и да е на под 100 000 км. Колкото по-малко, толкова по-добре. Точно сега не е момента за купуване на такава кола, защото са адски скъпи. Не се подлъгвай по евтини кръшове на незнайни километри и обслужване. По-добре малко повече пари в началото и после без проблеми, отколкото абонамент за сервизите. Ремонта е много скъп на всичко. Отделно нерви и стоиш без кола, докато е в сервиза. Аз моята я взех на 50 000 км. Сега е на 95к. Нямам грижи нито с мотор, нито с кутия. Колата е перфектна и доставя истинско удоволствие от карането.
 7. Здравей! Ръчно се сменя маслото. С КИТ-а на ZF. На мен ми смениха маслото в Ди-брос София. Доволен съм.
 8. Разпределителен вал и повдигачи на клапаните. Евентуално за чукането проблема с маслената помпа на 2.0 тди. Ди-Брос Аутомотив. Това са твоите хора. Отиди и ще ти оправят колата!
 9. Щом не спира да работи компресора или релето е запекло или термодатчика, който е на главата на компресора не отчита повишаването на температурата. Може и да се е откачил, но не знам тогава ще дава ли грешка.
 10. Не може да ги връзваш без модула. Модула съвсем не управлява само светлините на ремаркето. Цялата кола е свързана с него. Парктроници, задни камери, ако имаш. Когато теглича е активен (закачил си ремарке) се променя работата на мотора и кутията. Най-лесно е да пробваш с друг модул със същия номер, дали ще работи.
 11. Като изтриеш грешката, веднага ли се появява пак? Акумулатора сменял ли си го? Поради някаква причина засича пад на напрежение и отчита грешка.
 12. Като изтриеш грешката, веднага ли се появява пак? Акумулатора сменял ли си го? Поради някаква причина засича пад на напрежение и отчита грешка.
 13. Много добри цени!! Е то ДДС им е 19%, така че са почти идентични. Доставката колко е?
 14. Би ли споделил промоционалната цена, моля, както и вида на маслото, за да сравня! Благодаря!
 15. Нова дюза на Бош - 500 лв.