Jump to content

Schnura

Members
  • Мнения

    8862
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Относно Schnura

  • Рожден ден 7.12.1975

Друго

  • Kaра
    Audi

Персонална информация

  • Локация
    Враца-Резервата
  • Интереси
    Audi

Последни посетители

6808 профилни разглеждания

Schnura's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Знае ли някой може ли да се спре ЕГР-а софтуерно и да се запуши съответно, без да се пипа ДПФ филтъра? Става въпрос за Битурбо мотор. 320 кс. Питах в Радефф гараж, но ми каза, че за да се спре ЕГР-а, трябва да се премахне и ДПФ филтъра софтуерно и физически.
  2. С какъв бензин караш? Пробвай 100 октанов на ОМВ!
  3. Направо почвай и тоя да го подковаваш!
  4. Аз погледнах, че и линка към 034 е за бензинов двигател. А и твоя май е такъв. Моя е битурбо дизелов - 320 кс.
  5. Тогава да питам, кой може да го направи това читаво?
  6. Аз съм чел и са ми казвали, че не може да се прави ремап на тези кутии. Само на ДСГ.
  7. Има мнения, че Радефф гараж прави софтуерен ремап на тези кутии. Аз лично не съм се обаждал да питам и не знам точно какво се прави. Иначе е нормално на 'S' колата да сменя по-твърдо. Нарочно е направено така. И моята сменя твърдо на спортен режим.
  8. Не мога да кажа нищо за въпросните две фирми, но бих могъл да кажа за компонентите. Заложи на качествени инвертори, МППТ контролери и панели, за да имаш производство и при лошо време. Задължително батерия. Определи бюджета и ще може да получиш по-конкретна информация за изграждане на системата!
  9. Това е нок сензора на 2-ри цилиндър. Ако има детонации, "казва" на компютъра да коригира аванса на запалването. Прегледай буксата към него, както и самия сензор! Ето обяснението. http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/16716/P0332
  10. http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/16683/P0299/000665 Ето тук е обяснено за грешката. И да, катализаторът може да бъде причината. Разкарай тая смрад! Даже може и някой лев да вземеш.
  11. Schnura

    Audi S2 Avant

    Още малко остава. Чакам един тапицер да се накуми и да направи салона. Иначе отвън е готова.
  12. Моето скромно мнение е, ако ще е Олроуд, задължително да е Битди. Не само заради мотора, но и заради 8 степенния типтроник на ЗФ. И вече според екстрите и километрите варира цената.
  13. Знам за един бояджия, ама трябва да чакаш до юни 2028.
  14. Schnura

    Ауди а3 светна чек-а

    https://ifidik.bg/?fbclid=IwAR2rflAGOCTSgNyS_PP-Tm4YzObks1Al6I0HNWTsnk7VwezrYTUdwj3zGaw Колегата пишеше преди време във форума.
×
×
  • Create New...