Jump to content

Как да си пастирам стоповете


Kiril Atanasov

Recommended Posts

Както се пастират предни така и задни :) има няколко теми и специално има една за А3 Файс Лифт-а как се пастират предни фарове,потърси ги ше ги намериш,иначе по принцип става с водна шкурка не пиша номера от коя до коя шот ще излужа кофа с вода :D една гъба машинка за пастиране и паста не помня номера но в темата ги има описани подробно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми със най обикновен парцал може,а колкото до паста ти си избираш каква да е(дали да е паста за зъби,да си купиш някоя друга ти си решаваш).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми със най обикновен парцал може,а колкото до паста ти си избираш каква да е(дали да е паста за зъби....

Искаш ли да спреш да пишеш глупости ? ? ?

Има разновидност пасти, с номера по ред, поредност на употреба за търкане, като едни от ефикасните на пазара са 3М! Цените са прилични - за три кутийки по 50 грама, сумата е около 90 лева. Но си заслужава.

За по-добър ефект се ползва и специална виброшлайф полир машина с два вида материи за полиране, определени обороти и не на последно място, техника, при силата на натиск!

Това с пастите за зъби, отива направо в бисерите от форумите. steinigung.gif/>

Редактирано от RaDi_b4
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако решиш сам да го правиш прочети доста теми от раздела Направи си сам.

Ако наистина искаш да стане перфектно препоръчвам този човек Geraka много са ползвали услугите и са много доволни.Той освен че ще ги полира ако има проблем с лупите може и да ги рециклира.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой не каза за най- лесния и ниско бюджетен метод... 2 номера водна шкурка и безцветен лак, нито ти трябва техника на натиск нито ЛА-КА-ЛЮТ... а тези 90 лв за 150 грама 3М-ка паста в кой каталог ги четохте...от 62-ра дълбокия сняг ли...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А някой има ли идея как да сваля лака и транспаратния спрей от стоповете, защото един идиот с парцалче се опита да ми "помогне" в КАТ като минвах и реши че е много добра идея да почне да търка стопа за да падне затъмняването и да мога да мина на каналите и следствие на което трябва да си ги направя на ново :steinigung:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...