Jump to content

дроселова клапа


bronzito

Recommended Posts

Здравейте колеги.

Продлема ми е следния колата взе да пали трудно и след много тормоз като запали започва едно тресене прекъсване едни пушаци и така докато се изфорсира до 3000 оборота след това започва да си работи добре на бензин и на газ без проблем но започна да не варви на бензин в смисъл даржи ниските обороти но като и подам газ почва да тресе и огасва.

След като я заведох при майстор той откачи буксата на тази клапа и колата почна да си се форсира добре и на бензин и на газ но не държи обороти сега я карам така но е много кофти без ниски обороти.

Въпросът ми е следния тази клапа ремонтира ли се почиства ли се и каква е процедурата или да търся нещо втора употреба и ако я почистя дали ще се оправи.

Колата е а4 1.6 бензин 95г.

Благодаря предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой не може да ти каже, дали ще се оправи само с почистване! Както всяка друга част - и тя подлежи на разваляне! Възможно е да е само силно зацапана, но също е възможно и да се е развалила! Все едно разумно е първо да се почне с почистване.

Клапата се маха и се чисти и от 2-те страни с препарат докато лъсне като нова. Връща се обратно, адаптира се и покарваш известно време така и ще си проличи дали има ефект и до колко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как точно става почистването саля се самата клапа която е вързана за жилото на газта или долу там кадето е пларката със зъбните кола и какво е това адаптиране че не съм наясно с тези неща.Защото клапата като я въртя си се движи и с какво се почиства.Мерси.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://lmgtfy.com/?q=%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5+%D0%B4%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0+%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%BF%D0%B0

Адаптацията също ще я намериш описана. Прави се или автоматично (описано е как на много места) или ръчно чрез VAG-COM.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...