Jump to content

Странно тропане от скоростите при 80 б3 1.8 NE


naskoukov

Recommended Posts

Здравейте колеги!

След смяна и преглед на цялата предница и всички тампони , остана едно много неприятно тропане-дори на асфалт без дупки ломбурка постоянно.Странното е че тропането не идва нито от ляво нито от дясно,а централно от към скоростите.Отивам на майстор поглежда тампоните-здрави!Побутва колата напред-назад на 1 скорост и тя се помръдва около 10 см.  Усеща се доста голям луфт от към скоростната кутия(сякаш вътре нещо е разбито и ако вдигна колата на крик гумата не е зацепена към скоростите стабилно а има лек ход при завъртане напред-назад, от който идва и тропането)!Когато карам бавно с малко газ, по павета, тропа яко от към скоростите.Когато я сръчкам явно този луфт е под напрежение и не тропа.А ако я карам, да речем на втора, и пусна газта да паднат оборотите до около 400-500 (на газ е) и опитам да увелича скоростта-става страшно,при пресецването на колата направо тряска ,ще изкърти кутията!Дано сте ме разбрали!Дайте акъл ,че е страшно!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мина ми през ума но майстора ме отряза че е нещо в кутията.Дали да отворя и да погледна каретата ?Но ако е карето няма ли да трака като външното?Щото това е тряскане!?А то ако е от тях трябва да са заминали и двете щото като побутна колата на скорост се усеща луфта?!Не знам дайте акъл какво да правя,ужасно е?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В една тема http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=82693 не знам откъде изровена за странно придърпване, колегата penko_pulev говори точно за такъв проблем.

Колега naskoukov, Има вероятност твоя проблем да е от пружините на съединителя. При мен е същото положение но ще я карам докато се "окоти" съединителя. Просто вече не обръщам внимание на този проблем

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и това да е знам ли?В темата която си посочил колегата говори за придърпване, а при мен е тропане при придърпване, но благодаря за отговора ще го имам в предвид , но не ме радва много.Ако някой се досети нещо ще съм много благодарен! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...