Jump to content

Не отчита като е отворена вратата, акумулатора пада!


ficho666

Recommended Posts

Колеги, имам сериозен проблем с отечка. Акумулатора пада за 1-2 нощи а нов. Мислех, че проблема е от контролния модул, тая машинка в лявата врата. Поне така ми каза "майстора'' в сервиза на Бош във Финландия. За тази информация ме удраха 160 евро (по 80 на час докато останови проблема). Снощи си купих машинка от един колега от форума за 80 кинта, смених я, но се оказа, че не е това проблема. Пак не отчита вратат като е отворена и пак си ми мига копчето на аварийните като е изгасена и заключена колата. Вече незнам кво да правя, а в понеделник си заминавам. Има ли някой, който може да го погледне това.   Колкото струва толкова! Номера ми е 0887635220

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за да показва, че е отворена вратата има едно микропревключвател, където понякога издава багажа понякога просто пружинката отпреде омеква и не действа както трябва...за отворена/затворена врата това е.ама това, че не ти показва, защо ти яде акумулатор не ми е ясно...да кажем, че показва отворена, то ще свети лампата но след известно време не спира ли, поне при мен е така де.

ако си взел нещо подобно на това, виж има две кабелчета, син-червен цвят, те са за отворена/затворена врата...

vnitrni-zamek-dveri-4b1-837-015-g.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

Ужас, това изобщо незнам къде е. Кабелчетата всичките са оправени, не е от тях. Но тока със сигурност се изяжда от тая мойта врата, защото като изключа всички букси на машинката и спира да го яде. Последно ми остана бушонче по бушонче да ги проверя, нали има и такъв вариант?

А тая джаджа на снимката къде точно се намира, и има ли оправия това?

Редактирано от VBI
Коригиране на пост.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

май говорим за нещо друго...това, което показах е бравата на вратата, в края на тия двете жички има превключвател, то дава сигнал отворено/затворено...сигурно си сменил моторчето на прозореца, защото и там има букса с много кабели...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eми от един пич от форума го взех, незнам за брави. Ще го питам, ама утре ми е последен срок, че понеделник заминавам, а той пък и той замина за Пловдив та..... Иначе го хванах ей сега, от бравата е. Защото като е отворена вратата системата си заспива. Като я заключа, почва пак да мига лампичката на аварийните и да дърпа ток.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...