Jump to content

АУДИ 80


Recommended Posts

Вчера гледах едно АУДИ 80, 88г. на 246000км. Ауспуха му е малко черен и при палене излиза за момент малко черен дим. При форсиране обаче не пуши. Искам да питам заслужава ли си на тези години километри да го купя за 2500лв?

И втори въпрос скъпи ли са частите, например преден носач?

Благодаря

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

километрите хич и не ги гледай

Мойта е 89г. и като я взех беше 161 000, за 3 години съм навъртял 90 000. Сега показва 250 000. Наясно съм че тези километри не са реални. Просто са ги върнали назад. Така че за кола на толкова години - хич не гледай колко км показва на таблото.

Отностно частите... зависи ти с какви пари на месец разполагаш и дали спрямо тези пари ти се виждат скъпи. Също зависи и какви части слагаш и на колко време ги сменяш. Примерно ако колата я караш много малко, тогава по-малко пари ще ти вървят за части. Ако я караш пък повече и слагаш качествени части, тогава ще ти изкарат по-дълго (не винаги скъпото означаво по-качествено). Също и зависи доколко си пазиш колата, през какви кратери минаваш и така. Лично според мене не са скъпи. Според някои може би са скъпи.

Отностно носач - мисля че той не се сменя, сменят се втулките му както е при мене. За сега втулки на носачите съм сменял веднъж почти в началото. Не знам как държат толкова време, но е факт. И като отида при майсторите те ми викат "ти тази кола караш ли я?" Не знам какви са втулките, не помня и колко струваха.

Имаше една в тема в някой друг подфорум (може би в сервизи/ремонти) и там има цени на части. Може да поразгледаш и в купува/продава най-отгоре има една тема на thesaint11 който продава част, така че и там има цени и може да се ориентираш за 80-тка как вървят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...