Jump to content

Recommended Posts

Специално предложение за членовете на АУДИ КЛУБ БЪЛГАРИЯ

 

Условия: Възможност за ползване на корпоративна отстъпка в размер на 23% от цените на дребно на артикулите включени в нашата продуктова листа.

Валидност: Във всички търговски обекти на ЕВРО 07 АД на територията на Р.България (http://www.euro07.bg/stores/stores.php) при легитимиране с клубна карта.

 

Отстъпката е на името на Сдружение Ауди Клуб България.

 

"ЕВРО 07" АД е специализирана във вноса и дистрибуцията на резервни части и масла за леки и лекотоварни автомобили. Компанията е директен вносител на резервни части от над 100 водещи фирми - производители от Италия, Германия, Испания, Франция и Япония, като поддържа богата складова наличност от над 80’000 артикула.

 

Имаме изградена мрежа от собствени складове и магазини за търговия на едро и дребно както в България - София, Благоевград, Пазарджик, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Русе, Велико Търново, Плевен, Враца, Сливен, Кърджали, Сандански, Гоце Делчев, Смолян, Габрово, Добрич, Шумен така и в Сърбия – Белград, Нови Сад, Ниш и Румъния – Букурещ, Македония – Скопие.

 

Наши клиенти са дружества като БУЛГАРТРАНСГАЗ ЕАД, БАЛКАНТЕЛ ООД, БУЛГАРТЕЛ ЕАД, ПОСОЛСТВО НА ФЕДЕРАЛНА РЕПУБЛИКА ГЕРМАНИЯ, НИТЕРА ТРАНС ООД, БАЛКАНТЕЛ ООД, БУЛГАРТЕЛ ООД, БЪЛГАРИЯ ЕР АД, ИН ТАЙМ ООД, КАУФЛАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД, ПОЛИГРАФСНАБ АД, ДОМО ЕСТЕТИКО ЕАД, НСО, ТОПЛИВО ГАЗ ЕООД и др.

 

ЕВРО 07” АД ще продължава своето възходящо развитие посредством откриването на нови търговски обекти, разширяването на продуктовата гама, предлагането на нови услуги и професионалното усъвършенстване на персонала.

 

Целта пред фирмата е да се утвърди като водещ дистрибутор на резервни части и масла за леки и лекотоварни автомобили на регионално ниво.

 

Фирмен сайт -  www.euro07.bg

Търговски обекти на ЕВРО 07 АД - http://www.euro07.bg/stores/stores.php

Масла и антифриз – www.oils.euro07.bg

Полезна информация за продукти - http://newbrands.euro07.bg/

Редактирано от Zaharieff
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 months later...

...

Валидност: Във всички търговски обекти на ЕВРО 07 АД на територията на Р.България (http://www.euro07.bg/stores/stores.php) при легитимиране с клубна карта....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 6 months later...

Вече два пъти, служители в Пловдив, много трудно намират отстъпката в системата. Питат ме под какво име е записана в системата, и я търсят по 10-тина минути. Та може ли да споделите как е записана в системата тази отстъпка, за да мога да им кажа направо другия път. Предполагам малко хора я използват и затова не са запознати, не ги и обвинявам, за което.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за уточнението, добавих го в първия пост на темата. Да се надяваме, че това донякъде ще намали лутането на служителите във въпросната верига. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
  • 11 months later...

Трябва ли да имам клубна карта за да ползвам отстъпка...р

 

 

Специално предложение за членовете на АУДИ КЛУБ БЪЛГАРИЯ

 

Условия: Възможност за ползване на корпоративна отстъпка в размер на 23% от цените на дребно на артикулите включени в нашата продуктова листа.

...sans-serif]http://www.euro07.bg/stores/stores.php) при легитимиране с клубна карта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...