Jump to content

SPiTFiRE_

Members
  • Мнения

    771
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно SPiTFiRE_

  • Рожден ден 18.12.1990

Друго

  • Kaра
    A6 C4 2.5TDI QUATTRO

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  • Skype
    top4o_90

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Пловдив

Последни посетители

2909 профилни разглеждания

SPiTFiRE_'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

1

Community Answers

  1. SPiTFiRE_

    Стелки за S6 AEC

    Здравейте колеги! Някой купувал ли си е гумени стелки за S6-цата и от къде? Оказа се че за 4.2 V8 стелките са различни и не стават от A6. Тунела на скоростната кутия е по-широк и не лягат където трябва, отделно и отворите за захващане също не пасват. Мокетни стелки ще правя по поръчка, но ми се иска да имам и гумени за зимата, а навсякъде са само за А6.
  2. Здравейте колеги и честита нова година. Купувам капачки с номера 893601170/893601171. Алумиеви са, с крачета от неръждаема ламарина, пресована за алуминия. Слагат се на джанти Ronal Bolero, и на други можели за 80/100/200/V8. Ще се боядисват с джантите, така че състоянието не е от особено значение, стига да не са се разделили двете части. Бих купил и единични бройки. Тел за контакт: 0898217626 - Кристиан
  3. Да покажа осмака: Пълна трагедия е, няма нещо което не е за правене по нея. Въпреки престъпното занемаряване от предишния собственик и почти нулева поддръжка през последните 10 години, колата напук на всичко се движи.
  4. Хубава е колата, ама кой престъпник сложи зареждачката там?! Все пак да не е празен поста:
  5. Скоро в YouTube канала LegitStreetCars се появи една такава на някакява среща в Чикаго. Да не си бил ти?
  6. Да възобновим малко темата: Налични имам само 60мм сиви 4B0 601 170 - 18лв/комплект
  7. Весели празници, колеги! За втори път този месец ми се случва, колеги да са си купили нови датчици от интернет (уж оригинални) и да има дефектни в комплекта. Случая от днес касае датчици "Schrader 52933-C1100" , нямам предатава от кой търговец са. Човека дойде за обучение, но се оказа че 2 от 4 са тотално мъртви. Имайте го в предвид и при възможност ги проверявайте преди монтажа, за да нямате излишни разходи по гумаджии(дори да ви заменят неработещите датчици, няма да ви компенсират за разходите по монтаж и демонтаж).
  8. Както е казал Радко... рециклаж. Дори и да не са видимо нагорели и да им стои покритието, като сравниш препокрития със стария се вижда че прилика няма. Заради неговата тема пратих моите за препокриване, отне около седмица и за 4-те лупи(без големия рефлектор на дългите) ми излезна малко под 100лв с куриерските услуги. Разликата е покъртителна и си заслужава всяка една стотинка.
  9. SPiTFiRE_

    Смяна на двигател

    Ай ся кажи и че колата е преднячка. По-добре си намери кола с желания мотор и продай тази. Или я остави за части и си прехрвърли екстри, ако някои отсъстват от другата. За мен единствения мотор за който си заслужава замяна е 1.8Т, но ако мислиш че ще намериш мотор и някой ще го метне вътре набързо за 200-300лв, просто няма да стане.
  10. Здравейте, колеги! Продавам Autel MX sensor универсални датчици. Могат да заместят почти всички фабрични датчици, независимо дали работят на 315, или 433MHz. Цената за 4бр. е 250лева, и включва програмиране и обучение към колата (обучението само на място в Пловдив). Възможностите за обучение са няколко: Копиране на ID номерата на старите датчици от компа на колата и програмирането им в универсалните. Копиране на ID номерата на директно от старите датчици Задаване на произволни ID-та на MX-датчиците, записване директно в компа на колата, или чрез бързо обучение през менютата на колата (ако колата позволява) Когато се копират ID-та и се запазят позициите на датчиците, обикновено колата дори не разбира че нещо е пипано. Допълнителни (Цени по договаряне): Проверка за съответствие на ID-та на датчиците и тези в компа. (става със всякакви сензори, не е нужно да са демонтирани). Проверка на показанията на датчиците ID, температура, налягане, състояние батерия (става със всякакви сензори, не е нужно да са демонтирани). Проверка и чистене на грешки от TPMS модула. Обучение при промяна на позициите на джантите. Данни от датчик за Опел/GM: Уреда: При въпроси съм на разположение: 0898217626 - Кристиан.
  11. Чисто информативно, колко излиза големия рефлектор за препокриване? Прожекторите бяха горе-долу 20-25лв/бр.
  12. Ради, мерси че сподели инфото за препокриването на рефлекторите. Още декември моите бяха готови, но чак сега им дойде реда за монтажа. Резултата е покъртителен, като се има в предвид, че тези които свалих от колата не бяха много зле... Ако някой се чуди прожекторите са еднакви от ляво и дясно. За 4-те прожектора ми излезна малко под 100лв препокриването с доставките и около 2 седмиици, големите рефлектори не съм ги пипал, понеже имах само десни фарове за разглабяне. Също от 3 машинки за реглаж събрах една работеща. Снимано е в ръчен режим, като нагласих нещата да са максимално близко до това което виждах на око. Наистина C4-ките имат много добри фарове, стига да са им читави рефлекторите. Имам 2 комплекта лупи(къси и за мъгла) Ако някой изяви желание, мога да му ги дам за не седи без фарове докато възтановява неговите.
  13. Абе, хора някой скоро сглобявал ли е машина? Като гледам цените на видео картите и ми става лошо. RX5700XT-то го взех на 900лв преди година и нещо, сега са по 2000-2500 в OLX-a.
×
×
  • Create New...