Jump to content

Мнения за конкретна обява


Recommended Posts

Здравейте колеги , искам вашето мнение за този автомобил , защото малко ми е Х цялата работа с 3.2i и 8P . Абсолютно нищо не знам за този автомобил като цяло . Има ли така наречените бебешки болести , добре ли се представя след слагането на газова уредба, трябва ли да внимавам с нещо при покупката и дали се представя добре като динамика и комфорт ( макар ,че от малък автомобил трудно). По принцип съм се загледал за друг тип автомобил като марка и клас , но това ми хвана окото и реших да попитам :)

Ето я обявата http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11381643307943364&f1=details&slink=5dpv7a

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За А3 8P си има една цяла посветена тема, която ти препоръчвам да прочетеш ако си се насочил към този автомобил. Ще си отговориш на много въпроси, още преди да са ти хрумнали!

 

3.2 е скъп за поддръжка, вечно жаден двигател, който освен всичко не е особено безпроблемен. За това и има относително ниска (спрямо другите двигатели и мощността) покупна цена. И в БГ и в Германия е субективно евтин.

 

Километрите на колата от обявата мисля е излишно да се коментират при външния и вид и цената/годината. Ясно е, че са мъъъъничко повече. Ако нещо друго по-конкретно те интересува - питай, но все пак почни с изчитане на темата :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси много за даденото инфо . Двигателя го зная от r32 (надявам се да е същия) и знам ,че макар тези 250кончета е малко мудничък . По някакво си мое убеждение мисля , че и разхода ще е от порядъка на 15 градско и към 10 извън , но това си е мое мнение , но като цяло такава инвестиция заслужава ли си , защото аз си търся автомобил ,който да ми доставя кеф ,когато го карам. Другото като цяло не ми е проблем , нали освен ако не трябва като го купя да налея 5000-10000лв да го оправя. За сравнение съм се запътил към 535d дали ще бъде близък конкурент за удоволствие .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само ти си знаеш критериите и представите за удоволствие. Сравнение с 535d е неадекватно по поне 10 причини, сравняваш круши с мандарини.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютно съм съгласен с теб , че сравнението ми не е много правилно (да не кажа въобще) , но щом съм се загледал за 535 , дали да се спирам на това ауди.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

BMW 5-та серия е друга категория автомобил :)   

... което не бива да се разбира нито изцяло отрицателно, нито изцяло положително ;) има други предимства и други недостатъци ;)

Просто сравнението е абсурдно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...