Jump to content

поправяне на неработещ коректно шофьорски колан?


zevsa

Recommended Posts

Здравейте!реших да пусна тема за да се събере на едно място инфото около въпроса с неработещите колани.моя се прибира с помощ.като пробвам да му помогна разбирам че машинката си има тяга да го дърпа но вътре има една пластмаса която явно се изтърква и заглажда от което колана има триене в нея на по-голяма площ и се затруднява движението му.въпроса ми е от коя страна ще е по лесно да се свали колана за да се смени въпросната пластмаса,защото познат ми обясни че имало някакъв "crash" патрон или нещо подобно с който трябвало да се внимава :huh: .на снимката се вижда пласмасата в бяло за която става въпрос.предполагам има хора които са се пробвали в начинанието и ще споделят опит а въпросната пластмаса я има като част по магазините и мисля е към 10-15лв.

post-51091-0-07516600-1390817866_thumb.j

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Доста хора ще чакаме :rolleyes: . Да видим дали ще дочакаме.

 

Тази пласмаса няма ли начин да се смени без да се разглобява повече от това на снимката. Да се наниже някак на колана. Ако трябва да се отреже.

 Пиша без да съм го виждал на "живо", така, че ако пиша глупости моля да ме извините. :rolleyes:

Редактирано от GLS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

затова пуснах темата защото знам че са хиляди с този проблем и ако някой се е борил да сподели начин.аз не виждам как без да се откачи колана от някъде как ще се наниже новата пластмаса но затова е и темата.един пич се беше пробвал с едра пила за дърво да пили от вътрешната страна и каза че имало някакъв ефект но аз искам да си я сменя на цяло,мисля че е най-добрия вариянт.дано се включи някой с помощ за да си намерим решение ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Ако се откачи колана отгоре, няма ли да се изнижат всички работи по редицата? Не съм свалял горната пластмаса където е закачен колана към колонката, но предполагам, че така ще е най-лесно

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...