Jump to content

Ауди а3 1.9 тди 2005 година


Recommended Posts

Колеги това е колата http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11391366867179130&f1=details&slink=5mdohy ще съм благодарен на всякакви мнения,че мисля утре да ходя да я гледам,благодаря предварително :respekt:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съдейки по седалките и волана - 350 хилядарки не и мърдат. За това и цената. Бих се учудил ако всичко и е както трябва при това състояние, макар, че 1.9 TDI е легендарен, ама някой в случая го е и позинасилил. Шоф седалка е направо прокъсана, дясната също е в доста лошо състояние (за петната дори няма нужда да споменавам), дори задните седалки са смачкотени. Волана и ск. лост са яко протъркани, копчетата на централната конзола за обелени.....

Доста рискова покупка би било това.... според мен ако това е бюджета по-добре една запазена 8L или Golf 4.

Редактирано от Moonland
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е...... голф 4... :huh:

Иначе си прав за всичко..... но то не е изненада големия пробег..... би трябвало вече и на децата да им е ясно, че толкова годишна кола от сравнително скъпа марка...... е нормално да е на 250 000 - 500 000 км.....в някои случаи и повече. Дори аз с моя скромен пробег........за 10 години въртя повече отколкото е написано в обявата като изминати километри:)))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички за отговорите,на 99% няма да я гледам, За километрите съм сигурен че не са тези може би е на 500 000+++  :respekt:  :zustimm: ТЕМАТА Е ЗА КЛЮЧ

Редактирано от jukata79
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма "нормално"  - всичко е индивидуално, има коли и на 10 000км на тази възраст, на съвсем различна цена разбира се. Така че няма правило - има реални и нерални цени за реални и нереални автомобили. mobile.de винаги е чудесен ориентир, тъй като повечето автомобили там са с доказуем пробег и реални параметри и съответно цени. Може да се види за таква цена каква А3 на тая възраст ще изскочи, на колко км и с какви проблеми... това е и това, което в най-добрия случай може да очаква човек при покупка в БГ... в повечето случаи обаче и много по-лошо, щото търговеца не се храни само с усмивки.

Иначе една от семейните коли е навъртяла още няма и 50 000км от както е купена преди близо 7 години! :) Така че правила няма - има хора и хора :)

 

Може да намери и Голф 5 за тези пари ама пак не съм убеден в състоянието  :)

Просто идеи, авторът си знае :)

Редактирано от Moonland
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това не е лимита който мога да отделя,но исках да е 1.9тди затова исках и вашето мнение точно за тази кола.А голфа некакси неми харесва :zustimm:.Благодаря на всички за мненията :respekt:  лека вечер :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...