Jump to content

А8 регулация фарове


mamaligata

Recommended Posts

Здравейте колеги! Става въпрос за А8 3.0Д 2004г. - Онзи ден както си карах вечерта и забелязах че фаровете започнаха да се местят ту на горе ту на долу. На теблото ми изписа "Headlight range control detective" и нон стоп ми пищи и свети също лампичката за окачването заедно с това! Ходих на диагностика и ми казаха, че са ми изгорели машинките за регулиране на фаровете, а ми светело и окачването защото според него се регулират как да са фаровете. Проверих ги и намерих на 350лв бройката ... :( Въпроса ми е възножно ли е да се изчисти тази грешка и да не ми пищи вече в колата? Нямам 700лв за нови, а втора ръка не знам къде да търся.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=137344&hl=

не се плашете не болка за умиране, а и не може някой да не продава кантарчето за 4Е http://www.ebay.de/sch/i.html?_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0.Xaudi+a8+4e+Niveausensor+Niveau+Steuerger%C3%A4t+Xenon+Sensor&_nkw=audi+a8+4e+Niveausensor+Niveau+Steuerger%C3%A4t+Xenon+Sensor&_sacat=0&_from=R40 и в БГ.Само се убеди че работи преди това.От написаното не става ясно къде е проблема,в окачването ако е не се ли забелязва да е клекнала колата или повдигната,знам ли сигурно си на въздушно при моя старец е друго яче.

Редактирано от todorov_24
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цитиране на предходен пост!

Не не е клекнала! Днес ходих на друга диагностика за всеки случай и човека ми каза че има проблем в преден десен датчик за регулиране на фаровете! Изчисти грешката и започна да работи същия датчик, но след известно каране пак отказва! Добре ли е това, не е ли? :) За същото ли става на въпрос или е различно от тези машинки?

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цитиране на предходен пост!

В крайна сметка си купих нова за 350лв. и те така ... :) :) :) Точно изкарването от сервиз започна да ми мига лампата за пдгревните свещи ... не знам има ли нещо общо ...

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...