Jump to content

Въпрос за смяна на Audi Chorus


richiett

Recommended Posts

Здравейте, колеги искам да ви попитам за смяна на Audi Chorus?Изчетох доста теми,имало и някакъв емулатор,ама с тоците съм многооо зле...има ли някой колега сменил фабричното CD на ТТ-то и да съвпада по размер,понеже пластинки няма да слагам.Някакви други варианти също са опция, понеже ми писна само на радио или касетката с кабелчето,която свири като на "дядо вефа".Помагайте колеги,ако има някое майсторче да ги слага тези емулатори и свири добре, моля за някакви контакти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е едното което четох,другото е това- http://www.tme.eu/bg/pages/Product_of_the_week:emulator-na-awtomobilen-cd-czejndzyr.html

Таа идеята е къде правят такива неща или пък, ако някой колега е проучил за CD-та с размерите на Chorus или Concert, естествено светещи червено,да сподели ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изключено е с тези адаптори,няма толкова грозна гледка-по два пръста пластамаса от ляво и дясно.По-добре да си кретам със Chorus, отколкото с тая грозотия с тия пластмаси!!!Ще намеря някое сервизче да ми сложат този емулатор, ако трябва и до Авител ще се ходи...просто исках да знам дали някой е минал по този път ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това което си показал се разпознава от радиото като CD Changer, а при Chorus I (ако говориш за II може) не може защото той не управлява Changer.

 

Ако искаш да си запазиш заводския вид и не ти се сменя радиото, варианта е да се изкара AUX

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С 1-ницата съм, но не е проблем да купя примерно Ауди Concert, мисля че няма да има проблеми със свързването, въпроса е че там е с диск,но той не чете мп3 или каквото и да е и проблема си остава...но ще проуча,ако има изход за changer, ще го купя (в 'продавалника" са по 100-на лева максимум).След това, вече ще се извежда каквото и да е :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Привет колега. Аз си сменях касетофона. Бях с chorus и сложих concert. Абсолютно всичко съвпада без кабела за екранирането. Слагай смело и нямаш ядове стига concerta да е в добро състояние. Предполагам правиш това, за да преминеш от касетка към CD

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, никъде не съм написал, че имам чейнджър, защото нямам... Идеята ми с изхода за чейнджър е да включа там емулатор с 3 изхода USB,AUX и Sd карта ;) Иначе само концерт 1 май пасва перфектно,въпроса е че читавите са рядкост (поне е прпдавалник)!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Той говореше за мен, а идеята при мен е, да сложа от онези чикиритки, които позволяват употребата и на чейнджъра отзад, както и на емулатора за такъв с mp3. За това питах, но мисля, че мен концерт 1 не е правилния избор, освен ако не искам да си редя химикалки в нишите отстрани.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...