Jump to content

Проблем с пасажерски прозорец.


ik0y

Recommended Posts

Добър вечер.Преди малко в дъжда ми спря пасажерският прозорец.Бях го отворил един пръст колкото да влиза въздух,натиснах копчето за вдигане,но прозореца не мръдна.Пробвах другия работи без проблем.Пробвах през копчето на другата врата без резултат.Задържах бутона пак без резултат,но когато задържах бутона на долу,за да го смъкна прозореца тръгна,колкото и да се мъчех тръгваше само на долу.Проверих всички бушони според ауто дата бушон номер 37 е за прозорците 30ампера,но при мен е 10 ампера.Слязах от колата заключих я с ключа и задържах ключа в крайно положение,но се вдигна само работещия прозорец.Направи ми впечатление,че когато натисна копчето на работещия прозорец плафона ми премига видимо явно се натоварва ел системата, а при не работещия прозорец премигане на плафона няма.Моля ако някой има идеи да сподели.Благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я сега вземи едновременно да пързаляш прозореца с ръка и да натискаш копчето, тръгне ли значи водача е счупен. Кажи после какво се получи :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз съм с Б4 и имах същия проблем,по същия начин.Проблема беше в бутона за предна дясна врата,но от конзолата за управление на шофьорската врата.Разбрах го след като разглобих конзолата и размених буксите на бутоните за предните врати.Стъкло си работеше перфектно в двете посоки.Бутона,който си е на дясната врата не ти действа,защото се захранва от бутона на шофьорската врата.Самите клеми в бутона са нагорели и не създават контакт.Купих си бутон втора ръка за 5лв и всичко се оправи.

             На първо време разглоби конзолата и размени буксите за да си вдигнеш стъклото.Успех и дано при А3 да е като при Б4.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мъчихме се да го вдигаме с ръце,но не тръгва на горе явно проблема е в бутоните,но до колкото знам е модул за управление някакъф.Утре ще гледаме по-обстойно.Благодаря за мненията.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит 3-ти Март на всички ! Колега радвам се ,че проблема е решен,но все пак имай си едно на ум и бъди подготвен за напред. И при мен се оправяше когато си поиска,докато не отказа напълно.Дано да не съм прав.Късмет!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хмм, студена спойка ли се наричаше тогава когато е слаба спойката... според мен имаш някъде такова нещо :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...