Jump to content

ik0y

Members
  • Мнения

    59
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ik0y

  1. Малко да повдигнем темата.По време на пандемия трябва човек да си намери занимание та ето ! Как да направя магията с АUX входа от слушалки на това чудо.Audi symphony 2 .
  2. Възможно ли е главини от A3/S3 8L да се разпробият на 5х112 ? Чух за вариант с преправяне на главините от голф 5 ? Варианта с преходните фланци е изключен.
  3. Съществува ли горивна помпа, която да е по силна от оригиналната и да се монтира в кошницата без много мъки ? Примерно walbro 255 може ли да се монтира директно ? Или някоя друга помпа ? Колата е Ауди S3 8L AMK 209 hp
  4. Освен броните (Предна/Задна) Възможно ли е да се преправят задните панели + праговете ?
  5. Заради такива като вас хората с С3 не могат да си намерят брони.Оставете С3 броните за С3-ките.
  6. А като стане време да купуваш гуми си приготвяш 1200-1500 лева,защото от личен опит ти казвам,че всички гуми 2ра употреба са боклуци и не стават.
  7. ik0y

    Bloow off клапан

    На старата ми А3 8Л 1.8Т AGU мотор бях с такъв на HKS SSQV и не съм имал никакъв проблем.Купих го от RacingMania.
  8. На газ или на бензин ще караш ? Ще я засилваш ли след време ? Ако ще я засилваш по-добре си купи Куатро,че иначе ще въртиш гуми до 3-та.Аз от 1.8Т скочих на 1.8Т Куатро и съм много доволен.Нямат проблем с газовите ако са качествени дават разход до 12-13/100 газ на нормално каране.Конкретната кола която си дал няма снимка на салона,което е съмнително.Има подгрев вероятно салонът е кожа и е в окаяно състояние,за да не е сниман.Предната броня и фарове са сменяни.Дали заради халогени и фейс вид или заради удар трябва да видиш на място.Топката на скоростния лост също е сменяна.Лично мнение търси след 2000г. Успех !!!
  9. ik0y

    Тресене на 1.8Т

    Защо не се записа в АУДИ. Имаше диагностика на бобини проверяват ти ги и ако имаш за смяна ти ги сменят БЕЗ ПАРИ. Аз ходих,че имах проблем и ми я смениха,
  10. ik0y

    1.9 tdi много реве????

    Провери си меката връзка може да се е разплела и да се чува от там.
  11. Защо не го остави да ти възстановят бутоните.За мойте ми обявиха 30 лева.
  12. Отивай Юни Ауто над метро търси Асен(ходова част) Боян(Диагностика) те ще решат проблема.
  13. Честит празник ! Ясно е,че в даден момент ще спре тотал,но за сега го оставям така.
  14. Отивам днес да гледам къде е проблема и се оказа,че прозорецът си работи без проблем.Явно сам се е оправил.
  15. Всичко се маха.Нужно е търпение не е за бързаци и нерваци като мен.
  16. Аз постоях малко да погледам за какво иде реч и се оказа,че е доста по-сложно от колкото мислех.Платът в средната си част е хванат с метални кукички и майсторът положи доста усилие да ги махне освен това самото разглобяване си има тънкости.Не е невъзможно да се справиш сам,но според мен е по-вероятно да прецакаш нещо и да се набуташ повече.Иначе го шие на машина плата.
  17. Мъчихме се да го вдигаме с ръце,но не тръгва на горе явно проблема е в бутоните,но до колкото знам е модул за управление някакъф.Утре ще гледаме по-обстойно.Благодаря за мненията.
  18. Добър вечер.Преди малко в дъжда ми спря пасажерският прозорец.Бях го отворил един пръст колкото да влиза въздух,натиснах копчето за вдигане,но прозореца не мръдна.Пробвах другия работи без проблем.Пробвах през копчето на другата врата без резултат.Задържах бутона пак без резултат,но когато задържах бутона на долу,за да го смъкна прозореца тръгна,колкото и да се мъчех тръгваше само на долу.Проверих всички бушони според ауто дата бушон номер 37 е за прозорците 30ампера,но при мен е 10 ампера.Слязах от колата заключих я с ключа и задържах ключа в крайно положение,но се вдигна само работещия прозорец.Направи ми впечатление,че когато натисна копчето на работещия прозорец плафона ми премига видимо явно се натоварва ел системата, а при не работещия прозорец премигане на плафона няма.Моля ако някой има идеи да сподели.Благодаря!
  19. Шивачът се намира в дясно от училище елин пелин влизаш в плод зеленчука и търсиш Ванко тапицера. Платът го купих от гюрлата ляв на светофара и 50 метра на долу от лявата страна е магазина. По-добре говори с тапицера и отидете заедно.
  20. Да се стопли времето и ще ги изпера и пак ще кача снимки.
  21. Добре се получи според мен.Има минимална разлика в двата плата,но все пак единият е на 12 години.Остава само да ги изпера.
  22. Колата е при тапицера.Като я взема ще кача снимки да се види как се е получило.
  23. То в града ни няма как да не трака нещо.Толкова са ни хубави улиците,че заслужаваме да плащаме най-високия данък в България за автомобилите си.
  24. Ок ако тапицера не хареса плата ти ще си човека.
  25. Така е за жалост имат нужда от изпиране.Взех колата преди месец и в това време няма как да ги пера ама явно предишния собственик е бил голям палачор. Продавачът от магазина каза , че това е моята тапицерия ще видя утре тапицера какво ще каже. Иначе днес ходих до Порше Варна да ми проверяват бобините и питах дали случайно претапицират или продават плат,но не предлагат тази услуга.От светкавицата изглежда още по голяма разликата действително не е баш такава. venkYYY давам ти 50 лева намери ми перфектна седалка квото остане от парите си го прибираш да се почерпиш навит ли си ? .
×
×
  • Create New...