Jump to content

Някой карал ли е с това масло


Recommended Posts

Здравейте колеги сложил съм на моето Ауди 80 Б3 Q8 10W40 разгледах форума има малко писано за него. В последно време се говори повечко за Мобил или Мотул и др. Някой кара ли с такова масло, какви са вашите впечатления за него? Преди да сменя маслото сме промили с някаква добавка която се слага в старото масло и след като поработи малко се източва.Разбрах че има доста ментета на маслата, но не знам как да разбера кога маслото е менте.Има ли много ментета това масло?Благодаря предварително

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз карам с това масло и засега съм доволен- скоро ще го сменям, защото наближава 10К км. Не са ми тропали повдигачи, колата работи тихо и т.н. Мисля пак от него да сложа. Продава ми го приятел и той казва че не е менте. Интересното е че се прави с Кувейтски петрол в Белгия. :blink: Това е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата от подписа я карам вече четвърта година с Mobil super S 10W40. Това е полусинтетично масло, от което съм много доволен. Никога не съм имал чукане от повдигачи или нещо друго. Преди първата смяна на маслото т.е. когато я купих промиха двигателя и освен това, пак тогава й налях Duralub. Това масло започнах да го използвам още на предната кола - Volvo и дори забелязах, че ми падна разхода на масло т.е. почти нямаше такъв - не ми се налагало да доливам до следващата смяна. Сега също не ми се е случвало, докато преди, когато карах с гаден Shell се налагаше да доливам. :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...