Jump to content

sunay_r

Members
  • Мнения

    38
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно sunay_r

  • Рожден ден 23.08.1980

Друго

  • Kaра
    AUDI80 1.8S 89NE

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

sunay_r's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря колега ще пробвам когато имам време и ще пиша.
  2. sunay_r

    B4 / ada / виене

    По горе съм описал как се тества.Провери също така маншоните ако са скъсани със сигурност от това ще бъде, ако пък не е за напред ще имаш.
  3. sunay_r

    B4 / ada / виене

    Преди и при мен имаше виене към 110 км/ч ,един майстор ми каза ,че е лагер. Бях тръгнал да търся лагери, но не щеш ли ми се разби външното ляво каре , та чак се отдели от полуоската.Смених карето и виенето,което имах изчезна. Може да е и каре,провери като завъртиш волана пълен ляв и после десен и тръгни дали има някакво тракане.
  4. Здравейте колеги. Ще се радвам ако някой ми помогне със следния проблем.Колата е от подписа, сутрин рано , когато е студена има проблеми при превключване на първа и задна предавка.Пробвал съм преди да запаля няма проблем,проблема е когато я запаля и трябва да превключа.Предполагам,че може да е от маслото, ако е така какво масло бихте ми препоръчали да си купя и какво количество трябва да бъде. Благодаря предварително.
  5. sunay_r

    Проблем скорости

    Този проблем го имам и аз, но напоследък се появи и друг проблем,не мога да превключа нито на първа нито на задна предавка, когато запаля колата, при движение мога да превключвам.Не знам доколко моя проблем е свързан с твоя, но с интерес ще следя темата и ще се радвам ако някой има отговор на моя проблем и го сподели от какво може да е. Благодаря. п.с. Митко извинявай ,че поствам в твоята тема
  6. На моята кола пък е направено предварението за каране с газ и когато реша да карам повече на бензин махам маркучето горе за да не чука аванса на бензин
  7. Здравейте Б3 карбуратор има ли такъв датчик/син/?Ако има къде се намира някой няма ли на снимка, че и при мен трудно пали,все изтощавам акумулатора. А по принцип когато не пали сутрин колата, може ли да ми кажете кои са възможните причини ?
  8. Здравейте и аз имам подобен проблем колата е на газ двигател NE 1.8S 90г..Сутрин когато паля на бензин трудно пали според мен нормално е да е с ниски обороти без дръпнат смукач,но когато дръпна смукача не работи нормално работи с прекъсвания.Прибирам смукача натискам педала на газта тогава го нямам този проблем .Пък на газ нямам абсолютно никакви проблеми при паленето.Както е казал колегата като спирам и на газ и на бензин доста падат оборотите до угасване.От какво е възможно да е това?
  9. И аз съм с това SONY .От половин година насам досега никога не ми е прескачало. С някакви евтини пазарски колони съм но вадят прекрасен плътен бас не мога да си го представям с едни маркови говорители.До сега съм пускал на приятели да слушат и те мислеха че колонките вадят тоси прекрасен звук
  10. И моя термодатчик беше се повредил и ми работеше постоянно вентилатора карах така няколко дена докато си купя датчик.След това всичко беше наред кото смених датчика но вентилатора взе да звучи доста гадно и звучно. Няма ли начин да смажа този вентилатор по някакъв начин или няма смисъл
  11. Здравейте и аз имам същия проблем а тази процедура има ли я някъде из форума стъпка по стъпка как се прави или ако е със снимки още по добре
  12. Благодаря ви за отговорите но оправихме проблема.Бях ходил на майстор да ми сменят гумичките а те некадърните ми прескочили един зъб на ремъка.Разбрах чак когато ходих за центровка добре че попаднах на свестен майстор.за всеки случай си смених въздушния филтър понеже нали отиваме за центровка.Та когато ходих човека ми каза я да видя понеже сте сменяли гумичките на клапаните дали ремъка е зацепен правилно,че и други идвали с такива проблеми провери и видя че един зъб е прескочен оправи го и вика пали.Запалих аз и хоп от раз преди доста въртях.Направи и една хубава центровка не на слух както ми го правеха предишните майстори.Взехме стробоскопа с нас и направо на баира да пробваме. Сега върви на газ и на бензин почти еднакво даже на бензин малко причуква аванса докато на газ го нямам това.
  13. Ако може някой да помогне и на мен ще се радвам.Колата е 1.8S NE с LOVATO ,та проблемът ми е когато карам на газ на всяка предавка мога да вдигам до 3000 оборота след това дърпа назад. Оборотите на празен ход също са нестабилни някой път едно друг път друго, когато спирам двигателя направо гасне пада към 300 оборота.Проблема може да е тъпичък за което се извинявам.
  14. Интересно защо ти загрява толкова антифриза. Моята кола само ако я форсирам на празен вход минава 90 градуса. Мисля че щом загрява много може да е от термостата.
×
×
  • Create New...