Jump to content

Audi A8 D2 Предни дискове


mario_mmm

Recommended Posts

Колеги, предните спирачни дискове на Ауди А8 D2 4.2  и предните спирачни дискове на Ауди S8 D2 4.2  - еднакви ли са, и Ако не  са , възможно ли е да си сложа такива от S на обикновената D2 !!! Тъй като 2 пъти сменям с нови + накладки и все се изкривявят! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първите Brembo, Delfi,TRW всичко кара еднакво с еднакви накладки с различни накладки с разработване 200км с шлайфане и ефекта е еднакъв !!! За това искам да сложа От S-ка ако са по-големи и здрави ! Но за това да попитам дали, някой знае за ко става въпрос!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На въпроса ти. Не не можеш да сложиш дискове от С на А. Едните са 345/360мм другите са 323мм. Трябва да смениш и апаратите за да го направиш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колегата ти е казал вярно,после 200 км са малко ,автомата  е труден за каране с нови дискове,изрично пише да се избягва продължително натискане на спирачката,дано сте почистили добре главините.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При всяко сваляне и качване на дисковете и накладките, Всичко беше преглеждано и почиствано идеално. Спортните на Брембо ми бяха първите препоръчани за издръжливи на натоварвания.След тях прецених, че не си заслужава да давам отново толкова пари, взех "евтинджос" резултата беше същия - при положение че спазвам процедурите и  плавното спиране и тн.След това помислих че проблема е в накладките,тези модели били твърди - купих TRW (уш "МЕКИ").Докато караш нормално всичко е ОК.  Но в крайна сметка, когато се наложи веднъж да спреш рязко с тази СИЛА резултата е един. Заради това питам за смяна от S. Колегата по горе казва за смяна и на апаратите. Значи намирам S на части взимам втора употреба комплект Дискове Апарати и Накладки, който са работили заедно и не са криви и си решавам Проблема. Благодаря за  информацията ! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...