Jump to content

Emissions control system warning light


bob4estia

Recommended Posts

Здравейте колеги. Днес докато си карах към вкъщи ми светна съответната лампа. Можете ли да ми препоръчате място където да я закарам на диагностика за да се види от какво е защото не съм много запознат със сервизи и т.н. Благодаря предварително. (A4 B6 3.0 quatro 2003-та)

Редактирано от bob4estia
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 9 months later...

Здрасти колега, вчера си взех А4 Б6 2.0i и я взех с такъв проблем. Свети чек-а, изчистих грешката заредих А95 и като я вкарах в обороти пак светна и предърпва при ускорение. Моля ако си намерил решение на проблема - пиши.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубаво е да я закачиш на Ваг Ком.При мен беше датчика на коляновия вал .

п.п.Колата нов внос ли е?

Редактирано от Милчев
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като ходих на диагностика (средата на миналата година) казаха че е катализатора. Изчистиха грешката, махнах го и след известно време пак светна. Другия месец ще ходя пак да видим от какво е. Когато ходих на диагностика този който я прави каза че като се махне катализатора ламбда сондата трябвало да се сложи по напред (или нещо такова вече не си спомням) та може и от това да е незнам не съм запознат. Скоро забелязах едно нещо като завивам примерно на светофар и дам газ по средата на завоя да речем започва да се чуди дали да остане на същата предавка или да мине на по ниска (с автоматик съм) незнам и това от какво е нещо тракшън контрола ли се ебава.

Редактирано от bob4estia
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Моят катализатор беше махнат откакто я взех /преди 2-3 месеца/. Сложих хубава и скъпа система газ-инжекцион, на газ не свети чек-а. Още не съм открил решение. Имам и едно съскане и пуснах тема:

http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=172880

 

Мислих, че ще е от него, но най-вероятно няма да е, щом съскането си го има, а на газ не свети чек-а. Заведох я на сервиз за това съскане и ми казаха оригинални маркучи от Ауди които струват 280-300 лв. още не съм се наканил да отделя пари. Казаха ми, че и работата на двигателя ще се подобри. След това ще гледам вече това светване на чек-а на бензин. Ще ви държа в течение, ако открият нещо в сервиза. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...