Jump to content

табло


angel7608

Recommended Posts

извинявай за тъпия въпрос, но само чрез зареждане/нов акумулатор ли се отстранява проблема или може и иначе... все пак сме българско племе :icon_biggrin:

Цитиране на предходен пост!

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами то всъщност не е проблем, поне според мен.

Но да, със зареждане или нов акумулатор.

Аз понеже не я паля по седмица и нагоре, та за туй при мен, иначе като ако карам всеки ден, няма проблем.

Провери си алтернатора, дали зарежда в рамките на нормалното.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ее моя го прави всеки ден и не знам ако излезе нещо друго да не се натрупа или да не ми направи впечатление като съм свикнал на светлината и да пропусна нещо важно за това ми е като проблем иначе благодаря, ще погледна алтернатора и пак ще пиша. Поздрави!

Цитиране на предходен пост!

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Здравейте, от две седмици имам Ауди А4 Б5 авант 1.6 бензин от 97 година. Та проблема ми е свързан с таблото /или поне аз така се надявам/ и за това реших да пиша в тази тема. При запалване има някакво пищене за няколко секунди и после изчезва, свети някаква лампа, която изобразява кола и ключе отдолу, и свети лампата за ABS. До тук може би това е нормално, но остава лампата за горивото да свети постоянно, въпреки че резервоара е пълен. също така стрелката за наличното гориво и стрелката за температурата не отчитат нищо / не помръдват/.Също така на временния километраж изписва in2. Ако някой е запознат с проблема бих помолил да сподели и дали ще се оправи при подмяна на таблото или ще трябва да се рови другаде. Благодаря предварително!

Редактирано от lucky750316m
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, колеги . Искам да ги попитам по следният въпрос : Имам ауди а4 1,9 тди 116 конски сили ,2000 година ,фейс със аналогов часовник - та имам проблем със таблото ( отчита ми горивото наобратно , свети слабо таблото , не ми отчита температурата и ми светят ABS i airbag .Приятел ми каза , че таблото ми е френско(така е ) и давало постоянно грешки,проблеми и дефекти това табло и трябва да се смени за да се оправи със друг ,а пък "майстори" ми казват ,че проблема бил във някакъв лентов кабел на волана и трябва тои да се смени . Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и какво ще ме посъветвате да направя ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не съм кой знае колко запознат, но по проблема с горивото, чувал съм, че някой продавачи на коли го правели това, обръщат полюсите на индикатора за гориво и когато е пълен показва, че няма и обратното, колкото до слабото светене виж лявата врътка на таблото и я завърти надясно и би трябвало да светне повече, а за останалите, води на компютър, за 20ка ще ти кажат за какво светят, а може би ще ти ги изчистят ако са грешки ;]

Редактирано от VBI
Цитиране на предходен пост!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...