Jump to content

Проблем със скоростите - А3 1.8т


GoldieGolden

Recommended Posts

Здравейте колеги! Може би има вече страшно много изписано по моя въпрос, но исках да го задам конкретно и искам да се извиня ако не е точното място и вече има подобна тема! Става въпрос за ауди а3 1.8т 150к не е куатро(ако има някакво значение). При вкарването на първа скорост( която влиза трудно а понякога не влиза, както тя така и задна) при потеглянето се чува доста голям трясък( ако може като такова се оприличи). Но конкретния трясък не е винаги. Но винаги има едно като леко стържене при потеглянето. Сменено е всичко по предницата.. като се почнат всички тампони, карета, маншони абе всичко.. Та въпросите са ми от какво може да е това ако е съединител, аз до колкото знам той е демпферен и ако е за смяна дали става да се замени с обикновен маховик. Ще се радвам ако помогнете колеги. Благодаря предварително. Поздрави! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да се замени демпфера с твърд маховик, като за целта мисля че варианта ти е да си намериш твърд маховик от голф 3-ка с мотор ABF и съответно след това комплект съединител за този маховик.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво имаш предвид под това да не издържи и кое по-точно няма да издържи? Много е важно дали колата е сток, дали се предвиждат някакви модификации за бъдеще и също така как караш за да се знае "дали ще издържи".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...