netizen Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 Здравейте колеги, сменяха ми предната броня в "доверен" сервиз и очевидно доверено са ми затрили (примерно) въздухозаборниците които отвеждат въздуха обдухващ кулера. Късно е за рекламация, отдавна беше смяната и късно забелязах липсата. По моргите не открих въздухозаборници, или поне намерих от бензинови коли, но не върши работа, кулера на 1.8Т е по-малък на размер. Та въпросът ми е някой слагал ли е челен кулер на А6 С5? Може би най-лесният вариант е кулер от 2.5TDI но имам сериозни опасения, че ще е голям за турбинката (GT1749) и ще се получи голям лаг. Гледах, че при Пасат В6 е пак такъв кулера, може би по-малък, за Голф5 ми казаха (не съм виждал), че е с челен кулер вероятно лесно пригодим ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sky Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 Дай парт номер ако може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro299 Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 Това ли ти трябва ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netizen Posted March 4, 2015 Author Report Share Posted March 4, 2015 Да, точно това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coresnet Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 Кулерите на 2.5 са два, единия само няма ли да е добре (в смисъл няма да е голям предполагам)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netizen Posted March 4, 2015 Author Report Share Posted March 4, 2015 Вероятно пишеш за В5, там са два, но малки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KCV Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 Недко, за кой от двата модела става дума: http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=128589&p=1888178 Link to comment Share on other sites More sharing options...
netizen Posted March 4, 2015 Author Report Share Posted March 4, 2015 Поне това което съм виждал на С5 с 2.5ТDI е кулер с големината на климатичния/водния радиатор. Монтажа на кулера ще е лесен, предполагам и турбо пътищата, само че 2,5 е с друга турбина (GT20) а моята е малка турбинка, оригиналната. Нямам намерение да я сменям, просто защото не ми се влиза в тоя филм безкраен, отделно че дизел и силов тунинг са две различни неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sky Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 Имам 2 от 4F ако ти свърши работа ти ги пращам. Само да ги намеря къде съм ги сложил. А защо не си купиш нов? За мойто беше нещо от 20-30лв за бройка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netizen Posted March 5, 2015 Author Report Share Posted March 5, 2015 Защото не съм се сещал да проверя Днес ще питам в Юнитрейд Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts