Jump to content

Светна check engine след поставяне на ГИ


Recommended Posts

След поставяне на нискобюджетен ГИ на Мерцедес W203 1,8 129к.с 2002г и светна чек лампата.Колата не е моя, но според казаното ми тя върви добре, пали добре и няма каквито и да е проблеми.  Аз неможах да намеря повече, но поразбрах за OБД ОБД2 и се питам тоя Мерцедес с такава адаптивна бензинова система ли е и сега какво може да е решението на проблема с лампата? Дали предстоят някакви последици от тази така наречена обикновененна ГИ система? Мерси на отзовалите се и дано бързо да решим загадката. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тая бесна мощност не е никак предвирчива към ГИ, така че може да работи и с ниско бюджетен клас система. Има някаква драма или по настройките или по бензиновата система. Най добре е да се направи диагностика на бензиновото ECU и да се види какъв е проблема и да се разреши с адекватни действия.

Sent from Мобифоня powered by Мобиком

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тая работа не става с предположения, а с качественна диагностика. Иначе предположения колкото искаш, от изпуснал амортесьор на багажника до задръстена пръскачка на десният фар.

Sent from Мобифоня powered by Мобиком

Редактирано от Муцев
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

След поставяне на нискобюджетен ГИ на Мерцедес W203 1,8 129к.с 2002г и светна чек лампата.Колата не е моя, но според казаното ми тя върви добре, пали добре и няма каквито и да е проблеми. Аз неможах да намеря повече, но поразбрах за OБД ОБД2 и се питам тоя Мерцедес с такава адаптивна бензинова система ли е и сега какво може да е решението на проблема с лампата? Дали предстоят някакви последици от тази така наречена обикновененна ГИ система? Мерси на отзовалите се и дано бързо да решим загадката.

Точно този двигател с прилежащата му електроника има специфика при настройката,както и при избора на ГИ.Става и с бюджетен клас,но със строгоопределени закономерности при настройката и определяне на компонентите преди това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...