Jump to content

Алармата се вкл. 1-минута след закл.на колата


desislav_a6

Recommended Posts

Ако си с оригиналната аларма можеш да видиш с ВагКом от кой датчик се задейства.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нищо не ми излиза колега ,иначе е закачихме на диагностика ,човека ми изтри някаква грешка но пак си е по старо му. закл.и след 1-2 мин почва бибитка и да светят мигачите  !!!!! :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

Редактирано от desislav_a6
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е коя беше грешката - нали това е целта на диагностиката, да се види от къде се задейства? Ако не си си записал грешката все едно не си правил диагностика ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах същия проблем! Няколко дни след покупката на колата, алармата започна да се включва сама. На Ваг-ком излезе грешка - 01370 - Alarm triggered by Interior Monitoring .

След 3 часа разглобяване, тестове и прочие, до решение на проблема не се стига и се наложи да спрем алармата. Сега има само централно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, грешката която ти дава е за задействани обемни датчици, които са монтирани в плафона отпред. Като за начало изключи само тях - на колонката на шофьорската врата или на самата врата отзад има две бутончета. Едното е предвидено да изключва обемните датчици в случай, че оставиш домашен любимец в колата, но искаш алармата да се включи. Така, че изключи ги от там и пробвай дали пак ще се разсвири след като я пуснеш. Не съм сигурен обаче дали не трябва да го натискаш бутона преди всяко пускане на алармата или си помни, че датчиците са изключени.

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Провери си отново грешките за да се види от къде се задейства алармата - явно твоята грешка не е като на колегата по-горе. Така ще се разбере къде да се търси. Като изключи обемните датчици от копчето светна ли самото копче? Проблема може да е от много места: ключетата на преден/заден капак, врати, протрити/скъсани/окъсени кабели между вратите, капаците и купето и т.н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

установих че задна дясна врата при отклучено положение на колата не се отваря от вътре а само от вънка може дали има няква роля тва за алармата дето се вкл.постоянно      :nixweiss: :nixweiss:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

ходих при друг маѝстор да е закачим ,след като изтрихме грешката вече 4-ти ден колата не е свирнала и всичко си е по старо му :dance: :dance: :dance: имам си аларма не се наложи премахване :zustimm: .Благодаря ви за напътствията колегии :flehan: :flehan: :flehan:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...