Jump to content

Audi A8/ Audi S8


kristaki

Recommended Posts

Здравейте,

Имам ауди а8 2004г. 4.0, перфектно е, с всички екстри. Искам и имам идеята да го понаглася с S визия, да e като S8 2008/2009г.  изцяло, целият S line пакет.

Като имам в предвид смяна на решетка, да е цялата маска, моята не е цялата. Смяна на фарове, броня.... Както и стоповете. И в добавка джанти. ^_^ Въпросът ми е някой може ли да ми разясни малко повече подробностите,  и какво трябва да се промени като цяло. Естествено ще има промени и по двигателя с чип...

Редактирано от kristaki
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако колата ти е перфектна, от модела с разделената решетка, цената и към момента е около 14-15000лв макс. Филмът, в който си решил да влизаш-брони 2бр.,фарове,стопове, S-кова решетка, преден капак, ауспуси, S-кови огледала, джанти, без карбонов интериор, без S-ков волан, без S8 табло,без S8 спирачки, ще ти струва толкова, че по-добре да продадеш тази и да купиш направена. А и разправията е доста. Чипа, на фона на всичко останало е най-добрата идея според мен.

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за съвета, но колата има голяма стойност за мен, доста съм вложил и предпочитам да я бутна малко, да вкарам някой лев и да стане както искам.

Ако можете да ми дадете малко повече инфо за детайлите, които искам да променя (като предния капак?, размера на фаровете- има ли разлика...).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пак казвам, че ако автомобила ти е 2004 Д3 с разделената радиаторна решетка отпред, има разлики във фаровете, горната част на решетката към капака е по-широка от фейслифтовата решетка (цялата) и съответно капака на двигателя в предната си част е с различен профил.

Оттук съответно започват скъпите разлики. 

Трябва да се сменят: капак, фарове с диодни дневни светлини за фейс 2008-9г, стоповете с тънкия мигач, S8 решетка, S8 броня (с трите отвора под радиаторната решетка), фейслифт (продълговати) халогени + решетки за тях, задна броня с отворите за двойните накрайници, крайни гърента от S8, сребристи огледала с вграден мигач, съответно трябва да се премахнат мигачите на предните калници, S8 джанти.Това е само отвън, изключвам спирачни апарати и дискове и интериорни елементи. И за тези неща, трябва читав майстор, който да ги пасне, завари и оправи инсталациите за фарове и мигачи. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имам същата. Аз исках само да я направя с голямата решетка. Може, купува се само предната броня с голямата решетка, без да се сменят калници, капаци...с една дума, пасва си точно. Но 2500 евро само за това? Не, мерси :) 

 

С това, което си намислил, ще се вкараш в голям филм. Но, ако имаш парите и нервите, дерзай и не го мисли ;)

 

п.п. Между другото имаше подобна тема в раздела на Q-тата. Добре ще е да я видиш и да знаеш, какво те чака  :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гарантирам ви, че има разлика в ширината на горната част на радиаторната решетка до 2004 ( разделената ) и тази, която е от 2005 до 2009г (цялата). Разделената решетка е по-широка горе и съответно капака в предната си част, където контактува с решетката е с ширината на нейния профил. Като се монтира цялата решетка и се спусне капака се виждат грозните разлики. Добри заварчици с аргон могат да си поиграят и да наварят алуминиеви парчета, после бояджия да замаже циганията. Тогава може и да не се сменя капака на двигателя...

Цитиране на предходно мнение!

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Колега, аз ти говоря за готова, специално направена да пасне решетка и броня. За тези от различните години е ясно, че не пасват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...