Jump to content

проблем с маркуч


sashko

Recommended Posts

Вчера ми гръмна маркуча от водната помпа към двигател. Сега проблема е че не мога да го намеря.някой може ли да ми каже от къде да го взема

post-15433-0-52681900-1436858859_thumb.j

Редактирано от sashko
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едва ли има магазин за авточасти в който ако има желание да не могат да ти го доставят. И Спас, Спаска и т.н. мислиш ли че ще предложат нещо в състояние по-различно от преебаното...

Едва ли има магазин за авточасти в който ако има желание да не могат да ти го доставят. И Спас, Спаска и т.н. мислиш ли че ще предложат нещо в състояние по-различно от преебаното...Как може да си пазарувате маркучи,накладки и др.подобни от мора изобщо не ми е ясно .....

Редактирано от krasitt
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може..... специално за тези дебелите маркучи един оригинален втора ръка може да изкара повече от китайските ментаци дето "нови" за 5-6 месеца могат да цъфнат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно този не е от дебелите. Преди време купувах такъв от Коко. Предполагам, че и за другите колеги, предлагащи части във форума, няма да е проблем да го намерят. Ментака е по-тънкостенен от оригинала, но вече няколко години няма проблем и стои доста по-мек от оригинала. Евтини бяха - 5-10 лв. Специално за маркуч - само нов. Оригинала ще е на 20+ години и ще е дървен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам в предвид китаец. И не мога да се съглася ,че черво на 15+ години е разумен избор за инвестиция. Като толкова не ти се дават пари по магазини има и вариант за без пари - тънкостенна тръба се напъхва в маркуча и се пристяга със скоби преди и след сцепеното.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И после тече като лейка. Играх го това, когато реших да си монтирам ел. помпа на парното. От старите маркучи, които бях сменил реших да си отрежа парченца и да свържа помпата. Протече от почти всички скоби. Просто старите маркучи са толкова прегорели, че когато мушнеш тръбичката не се разпъва, а се нацепва отвътре и после сълзи.

Голяма дискусия се заформи за маркуч дето не струва и 10 лв. Моите не знам дали бяха китайци, при всички случаи са далеч от оригинала, но няма грижи вече 3-4 години.

Иначе варианти много - http://www.cars.bg/c1227888 - снимка №6 :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:D

Нека не продължаваме. Мисълта ми беше, че това е консуматив който не се купува от морга. Или се импровизива временно за без пари или се купува ново.

Редактирано от krasitt
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...