Jump to content

Парно


lagadovski1

Recommended Posts

Колеги проблема е следния.Тия дни като бе по хладно пуснах парно досега не ми се е налагало защото преди месец се сдобих с колата и като пуснах започнаха да летят някакви дунапрени и парното ми се стори слабичко при положение че навън беше само 12 градуса.На старата ми кола б4 като стана така свалях табло и правих клапите Питането ми и тука ли е същия филм с тия клапи .Притеснявам се че тази е с климатроник и не знам  дали има голяма разлика при свалянето и най-вече трябва ли да изпуна фриона за тази процедура ? Благодаря предварително Колата а3 1.8 т 99г

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички с модели от тези години играем филма с дунапрените на клапите (виж, за А8 не съм сигурен). Прави ги докато е още топло, защото е излишно да обяснявам какво става като захладнее. Аз късно осъзнах откъде идва проблема и не искам да ти обяснявам как ноември месец се разглобява кола навън и се оправят тези неща. Да не говорим колко крехка става пластмасата при по-ниски температури. При мен едва се усещаше топъл полъх, при това на моменти само.
Ние изпуснахме фреона като я правихме. Съветвам те да отидеш и да ти изтеглят фреона от системата, освен ако вече не знаеш как да го направиш без да го изпуснеш. И пак казвам - прави ги докато е хубаво времето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...