Jump to content

Правете нещата както трябва


Recommended Posts

Тежи ми малко на сърцето и реших да споделя с Вас.

Преди 10-тина дена си продадох старото Ауди (80, 1.8, 55 кВт, '87 г.) и си купих друго Ауди (80, 2.3, 98 кВт, '92 г.). Старото беше перфектно - абсолютно във всяко едно отношение. Продадох го само защото ми предложиха добра цена за 17 годишна кола. При новото на огледа открих някои забележки, но ми се сториха дребни и лесни за оправяне. А пък и аз си падам малко майстор. Обичам обаче всичко, което правя да е перфектно - ако не мога да го направя аз отивам при най-добрия майстор. Обръщам внимание на деатйлите - дори на пръв поглед да изглеждат дребни и незначителни. Та в този ред на мисли гледам аз, че на новото разстоянието между предния ляв фар заедно с мигача и лайсната под него е по-голямо от това при десния. И решавам да го оправя. За целта има една планка, за която е хванат фара и която може да се регулира на височина. Хубаво, обаче като свалих фара какво да видя - цялата му пластмасова част натрошена и после лепена. Ама как е залепена само - синът ми, който е в първи клас ще го направи по-добре. Всичко е залепено накриво и не може да се оправи. Ще трябва нова пластмаса. Освен това ми се разпадна в ръцете. И това в 20.00 часа, когато няма отворен магазин никъде (поне при нас на село). Побеснях. Виках, псувах и се държах непристойно (баси думата) :D:D:D :111: :D . Както и да е залепих го и тази сутрин го монтирах.

Та какво исках да кажа - ако ремонтирате нещо по колите си правете го както трябва - ядосах се не толкова че проклетия фар е счупен, а че не е ремонтиран както трябва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тежи ми малко на сърцето и реших да споделя с Вас.

Преди 10-тина дена си продадох старото Ауди (80, 1.8, 55 кВт, '87 г.) и си купих друго Ауди (80, 2.3, 98 кВт, '92 г.). Старото беше перфектно - абсолютно във всяко едно отношение. Продадох го само защото ми предложиха добра цена за 17 годишна кола. При новото на огледа открих някои забележки, но ми се сториха дребни и лесни за оправяне. А пък и аз си падам малко майстор. Обичам обаче всичко, което правя да е перфектно - ако не мога да го направя аз отивам при най-добрия майстор. Обръщам внимание на деатйлите - дори на пръв поглед да изглеждат дребни и незначителни. Та в този ред на мисли гледам аз, че на новото разстоянието между предния ляв фар заедно с мигача и лайсната под него е по-голямо от това при десния. И решавам да го оправя. За целта има една планка, за която е хванат фара и която може да се регулира на височина. Хубаво, обаче като свалих фара какво да видя - цялата му пластмасова част натрошена и после лепена. Ама как е залепена само - синът ми, който е в първи клас ще го направи по-добре. Всичко е залепено накриво и не може да се оправи. Ще трябва нова пластмаса. Освен това ми се разпадна в ръцете. И това в 20.00 часа, когато няма отворен магазин никъде (поне при нас на село). Побеснях. Виках, псувах и се държах непристойно (баси думата) :D  :D  :D  :111:  :D . Както и да е залепих го и тази сутрин го монтирах.

Та какво исках да кажа - ако ремонтирате нещо по колите си правете го както трябва - ядосах се не толкова че проклетия фар е счупен, а че не е ремонтиран както трябва.

Dosta 4esto qvleniq sa s4upenite durja4ki pri B4 de.za drugite modeli na Audi neznam.

Svi6tov ne e selo a grad s mnogo tradicii.Pone dokolkoto znam. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Svi6tov ne e selo a grad s mnogo tradicii.Pone dokolkoto znam.  :D

Така е, ама както гласеше една реклама 'традициите не са това, което бяха'

Иначе като махнем селския манталитет, простотията и комарите градчето наистина е хубаво.

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...