Jump to content

Ремонт на хидравлична рейка А3 1.6


velinddd

Recommended Posts

След като времето застудя и рейката ми текна.Всеки ден наливам по около 50 мл масло.Преди това почти не течеше ,но явно студа си каза думата.Искам съвет къде бихте ме посъветвали в окръг Ямбол да отида за рециклиране и евентуално колко би ми струвало ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, аз сменях лятото рейката и втора ръка от морга с 6 месеца гаранция около 300 лева май беше. Нова сигурно двойно. 1.8 125к.с. обаче е моята, незнам има ли разлика.

Редактирано от justboneswth
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Сливен ги рециклират добре с 1 година гаранция. Моята я правих преди два месеца - 150лв. Обади се и питай за точен ден, кога да я закараш, че имаха много работа последния път. @rum ти е дал телефона, а сайта е hidravlika.net

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Звъннах им и на мен казаха 150 лв.Гледах втора рака ама ми казват суми около 250 лв което не си струва.Утре почваме да я сваляме и я карам.Дано момчетата да я направят така че да не им я карам друг път.Преди това имах фиат и когато да питам във фиат форума всеки мълчи.Радвам се че тук взаимно си помагаме.Благодаря колеги :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ти трябва втора ръка, не е оправдано по никакъв начин, рециклират добре.  Само гледай после като я монтирате да сложите хубави метални скоби на маншоните и не на последно място внимавайте с датчика за ъгъла на завиване във волана, да не го превъртите. Успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...