mir4o9010 Публикувано 5 Януари 2016 Доклад Share Публикувано 5 Януари 2016 Здравейте колеги. Имам странен проблем с парното. Паля колата сутринта и при загрял двигател, парно няма. Случи се изведнъж. Предния ден си имах супер парно. Изкарах маркучите, които са до акумулатора за да обезвъздуша, но подобрение няма. Забелязах, че когато колата работи на обороти, има слаб приток на антифриз към радиаторчето, а като подам газ, изобщо не идва антифриз. Моля помагайте, че се видях е чудо вече... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
veselin velchev Публикувано 5 Януари 2016 Доклад Share Публикувано 5 Януари 2016 За водната помпа ми се върти нещо................. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
snadboy Публикувано 6 Януари 2016 Доклад Share Публикувано 6 Януари 2016 И аз съм за водна помпа. Напомпай ръчно дебелия маркуч от изхода на радиатора и виж ще връща ли антифриз в казанчето. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mir4o9010 Публикувано 6 Януари 2016 Автор Доклад Share Публикувано 6 Януари 2016 Благодаря ви. Утре ще пробвам с маркучите. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Shubert Публикувано 7 Януари 2016 Доклад Share Публикувано 7 Януари 2016 За водната помпа ми се върти нещо.................Е другото е да има тапа в системата и да си търси нов мотор. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване