Jump to content

Проблем със стрелката на температурата


ivanovtx

Recommended Posts

то е ясно,че е в таблото но къде по точно кое е зумера за да мога да си го сменя ,да ми сигнализира при забравени фарове ,ако може снимка ще съм много благодарен.

 

http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=69630от търсачката я намерих темата

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега видях, че водата ти е 10 градуса, демек може и таблото и датчика да са си наред, просто термостата да ти е останал отворен и да не загрява

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+1 при птвпрен термостат може да се получи така.

Като запалиш на студен двигател изчакай да видиш дали маркуча термостата ти се затопля равномерно или изведнъж става горещ. Ако е запецнал отворен ще е постепенно стопляне. После изчакай на място да ти се включат перките да си сигурен че сензоре си отчита

А за водата в казанчето ти според мен е нормално да е 10 градуса. Като е студен двигателя не се разширява антифриза и не връща в казанчето.

Sent from my LG-H950 using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се че ползвам темата на колегата но искам да ви питам какъв може да е проблема врътките на парното повечето пъти не ми светят когато размърдам или натисна някое от тях светват, бутоните на средната конзола трябва ли да светят когато не са натиснати защото при мен свети само това за регулирането на фаровете, ако може някой колега нека да направи снимка на осветлението на средната конзола с и без натиснати бутони защото при мен е пълен мрак.... Автомобила е Б3-ка!

Редактирано от turbo_quattro
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бутоните светят като дадеш на контакт, изглежда и твоите са светили някога  :) Сваляш капачетата отпред и им сменяш им крушките и всичко грейва. За парното махаш врътките и после панела и имаш 3 крушки за смяна същите като горните.

Редактирано от Sklepi
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Врътките когато размърдам/натисна средната светват и трите според мен крушките ще са здрави на контакт иначе постоянно ми свети бутона за ел. регулиране на фаровете на другите иконките им не светят само когато ги натисна светят триъгълничетата. Да разбирам че иконките на бутоните трябва да светят постоянно на контакт така ли? Врътките чрез издърпване напред ли се свалят?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вземаш един парцал, сгъваш го в 3-4 ката, хващаш врътката с едни клещи през парцала и дърпаш силно. Така няма да нараниш врътката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...