Jump to content

Драскотини по предния капак


jorens

Recommended Posts

Колеги, почти целия преден капак е на едни много гадни, светли драскотини. Виждат се под всякакъв ъгъл и много ме дразнят. Мисля, че само лаковото покритие е засегнато, защото никъде не усещам неравности като си прокарам пръстите по капака. Дали най-обикновено измиване и полиране ще свърши работа според вас? 

DSC_0005.JPG

DSC_0004.JPG

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

полиране ще оправи работата даже имам приятел който полира добре и евтино . пиши да ти дам координати ако си от софия :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако си мераклия,отиваш до първия ''цветен център'' и си купуваш 2-ри и 3-ти номер полираща паста, вземаш и подходяща ''гъба'' с преходник за  дрелка / тя трябва да е  с променливи обороти/. Измиваш добре капака,подсушаваш добре и започваш с номер 2 минаваш целия капак  избърсваш старателно с памучен плат и повтаряш упражнението с номер 3-ри.Мисля че ,ще ти хареса резултата!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има и още един вариант... Ако няма забележки по капака минаваш го целия с водна шкурка 1200. Караш го на някой бояджия само да го лакира 1-2 слоя и си като нов. Този вариант има и едно предимство, след това ще е по-издръжлив на камъчета.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...