Jump to content

Няколко въпроса за А4


Boikoff

Recommended Posts

Здравейте, колеги!
(Искам първо да кажа, че съм нов във форума)

Та, купих си миналата седмица А4 Б5 1.9 110-ка AVG 2000 година и имам няколко идеи за "ъпгрейд-и" - можеби дребни, но за мен са важни.

1. Виждал съм на БМВ-тата да им светят мигачите като габарити. Било се правело от Light module-а - имало го като екстра. Питанката ми е дали има някаква такава опция и при тази кола. Или пък можеби някой колега да е измислил някакъв друг начин. Примерно аз се сещам, че може и да стане с нова букса с два полюса като на задния габарит-стоп.

2.Един от начините да се защитиш от крадци е да пренаредиш ОБД буксата (така съм чул). Ако някой колега го е правил номера да сподели как точно. И ако някой има точната схема на буксата да я качи.

3. Няма подлакътник. Освен подлакътника предлагам ще ми трябва и цялата пластмаса на средната конзола, нали? И има ли дупки на самото купе където да се завие подлакътника.

4.Темпомат (разбира се). Намерих тази тема:

5. С какво точно се затапва ЕГР-а. Приятели са ми казвали, че ставало и от кенче бира да си изрежеш сам, но силно ме съмнява този метод.

Ако има колеги, които са правили такива "манипулации" нека споделят опит. Благодаря предварително.

Редактирано от Boikoff
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Относно 2ра точка мога да кажа, че пренареждане на ОБД буксата едва ли ще те спаси. Моята когато се бяха опитвали да я крадат бяха разбили патрона на контактния ключ за даване на контакт от клемореда и бяха използвали емулатор за имобилайзера. Това което ме спаси беше допълнителен имобилайзер на алармата. Имай предвид, че тези коли се крадат доста - за части. Съветвам те да не я оставяш без каско.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...