Jump to content

Странно окабеляване под пепелника


Nerezanov

Recommended Posts

Привет,

откакто е купена колата смятах, че пепелникът липсва, защото някой джамбазин си го е прибрал преди продажбата. Снощи след като се загледах по-обстойно, забелязах че пластмасата под пепелника е срязана и отдолу са набутани някакви кабели. Оказаха се два снопа с по три кабела с обувки.

Някой има ли представа за какво може да са били ползвани, логично е на това място да е имало стойка за тел, навигация или нещо подобно..

http://dox.bg/files/dw?a=549755ff9e

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Монтирвано е някакво устройство, което в поседствие е махнато. Интересното е какво е било точно. Аз бих измерил с мултицет какво има по тези кабели - захранване със сигурност, едната букса пък прилича на антена.

Редактирано от CVT
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Със сигурност не е фабрично с това изрязване, но за да добия представа какво е било, трябва да проследя откъде идват всички кабеляци. Единият е + със сигурност, другите изкарват някакво мижаво напрежение от рода на 0,75волта.... Мисля си, да не би да е слагана от тези джаджи, които се свързват с телефона чрез блутуут и говориш през колоните. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тогава щеше да е вързана към аудио системата или CAN-BUS, а това определено не е ситуацията от това, което се вижда. Може да е било GPS tracker или нещо такова. Антирадар... Кой знае. Всеки случай "джелатска" работа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако има по кабелите 0.7 V някъде, значи имаш CAN шина. Сега въпроса не е какво е било, а както ти ще сложиш на готовото окабеляване. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...