Jump to content

Смяна на серво Audi 80 B4 2.0 90 k.c


Martinski8

Recommended Posts

Здравейте 

 

Моля за малко помощ и съвети,предстои ми смяна на сервото на Ауди 80 Б4 2.0 90 к.с,ако някой знае и е правил моля да помогне,по майстори не ми се ходи искам сам да го сменя,предварително благодаря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Откачаш спирачния цилиндър, с 2 гайки се държи за сервото, сваляш маркуча за вакума(нагрей го малко , за да е по-лесно), под волана махаш кората и откачаш лоста от педала към сервото, след това развиваш и 4те болта , които държат сервото за преградната стена на колата. Мисля , че е това.

Редактирано от quattro88
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси колега за бързият отговор,имам само още един въпрос относно моделите серво,моето ауди е със климатик дали може да се сложи серво от същото ауди (моторът е еднакъв) само че без клима ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма значение от кой модел е.На моята и гръмна сервото и не можах да намеря същото,защото колата е от първите Б4-1991,ноември,сервото и беше по-малко.Сложих друг номер,от АБК мотор,което е по-голямо в диаметър,но нямаше никакви проблеми.А моето има и АБС.То не бяха приказки от "големи" майстори,че нямало да стане,че трябвало да е същото,щото помпата нямало да се намести,абе ала-бала.И накрая един приятел,който има сервиз го тактиса за 30 минути с лафа и с бирата.:hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...