Jump to content

проблем с табло а4


mim4o

Recommended Posts

Здравейте колеги.Обръщам се първо към вас за помощ.Спря да ми работи всичко електронно по таблото.говоря само за таблото с уредите и по - конкретно за фис-а и двата електронни показателя от двете му страни, тези за дата и час и този километрите.Първо като дадох на контакт ми направи впечатление че таблото не свети изобщо и от всички лампи по таблото не свети нито 1 лампа освен тази за еър бег-а  , а като запаля колата тя директно гасне.Първо свалих всички бушони отстрани в таблото , за да се уверя че са здрави.имаше 2 които бяха леко почерняли по самия метал ,но не на върха на бушоните , а под пластмасата.Както и да е , сменях ги, въртях ги,суках ги  и таблото започна да свети и колата запали , но фис-а и другите 2 продължават да не работят.Не знам дали има и друга бушониера. Колата е 2005 а4 б7 бензин с цветен фис , без нави. Моля за помощ и съвет как и на къде да действам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля че или част от таблото или модула който му подава информация е изгорял. След това таблото е влязло в някакъв режим на паника и се е изключило. Затова и имобилайзъра се е задействал – без табло той се задейства и не можеш да запалиш. След махане и слагане на различни бушони ти просто си успял да го рестартираш и затова сега имобилайзъра ти позволява да палиш.

 

Не мисля че това е нещо което можеш да поправиш сам. Търси техник който може да ти диагнозира проблема и да го отстрани. Ако се стигне до там че не може да се поправи и смяна е единствената опция изпрати ми лично, аз търся развалено табло с цветен ФИС за Б7.

 

Редактирано от CVT
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имах подобен проблем на А4 Б6 ,

изключи акумулатора за една нощ и след това постави клемите но не пали веднага, остави го още няколко часа.

при мен се оправи след смяна на акумулатора

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

колеги , благодаря за помощта , но се оправихме вече.махнах акумулатора за не повече от 2 часа и всичко се оправи.не само че се оправи ами вече  повече от месец нищо подобно не се е появявало.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...