Jump to content

автоматична скоростна кутия А8 3.7 quatro


grishev

Recommended Posts

Здравейте! днес забелязах, че когато спра на баир 70 80 % наклон  колата тръгва назад. до сега съм спирал на доста по малки баири но не ми е правило такъв проблем. ППЦ сменя скорости без проблем, при изпреварване смъква предавки според зависи колко настъпвам( 1 или 2 назад). Когато е на равно когато включа на директ леко тръгва напред както си му е реда и на задна по същият начин.  преди около 2000 км съм сменил филтър масло и гарнитура! след като тръгна назад отидох на по малък баир и нямаше проблеми след това на същият и пак тръгна назад. Някакви идеи какво може да е? на диагностика ми изписва само една грешка която е постоянна някакъв датчик на ABS но не съм записал кода.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес сутринта докато я изкарвах от гаража я спрях на баир както е студена още, доста солиден при това- никакъв проблем. завъртях я с муцуната надолу съвсем леко подаде и хоп спря. Някои има ли си на идея какво е това! :wall::wall:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте не знам дали точно тук трябва да пиша но и аз имам проблем с автоматична скоростна кутия на АУДИ А8 3,3 ТДИ 224 к.с 2001г. Като дам на P има един стържест шум а на R като подам гас почва да тресе , замисля се и от един път хуква да върви! някой ако може да помгне благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...