PESHO OT MARS

Members
 • Content Count

  16,773
 • Joined

 • Last visited

About PESHO OT MARS

 • Rank
  Куха Чeбурашка

Друго

 • Kaра
  Хуйдай i30 1.6CRDi

Персонална информация

 • Location
  Sofia

Recent Profile Visitors

7,775 profile views
 1. Общо взето отдавна бях обещал да драсна няколко думи за другаря Муцев. Щом писанието е тук е ясно че съм доволен от това което е правил за мен. И така с две думи ако искате газова уредба на автомобила е добре да се отбиетe до Муцев (ако искате и до другаде) преди да вземете окончателното решение. Справя се добре откъм естетическа гледна точка, носи на капризи и знае и две и двеста. Т.е. има достъп до достатъчно ранообразие от компоненти за почти всеки вкус. На Королата на жена ми по мое искане сложихме Фобос защото си имам диагностика и го познавам горе долу и вече 20 хил.км се кара без никакви проблеми. Имаше нужда от една корекция 2-3 месеца след инсталацията че нещо спъната ми се виждаше и повече не е пипана. И за този период и едни филтри съм сменил. Но пък се постара да подвърже ламбда сондата та се видя че е леко поумряла и си купих нова, така че това му старание на мен ми се отплати в по-добър вървеж на колата. Координатите му може да ги намерите из раздела за газови уредби, само ще отбележа че за последно делеше едно хале с Цецо от D-bros.
 2. предполагам е плювнала маркуча от кутията на филтъра до дросела........ И един въпрос......за чии фуй някой си купува такъв тип кърш при условие че дори незнае как се отваря капака на мотора....
 3. MeanWell имат такива зарядни. Водят се пак интелигентни с три режима и 300W изходна мощност.
 4. Разглеждах двата блока от гледна точка на помпата и някак си тоя с вградената ми харесва повече като концепция. Липсва една гарнитура между корпуса и блока но пък ако поради някаква причина е прецакано тялото не подлежи на проста смяна като при външната. Но пък предпочитам едно нещо по-малко на аксесоарния ремък.
 5. ако видео материалът е "събран" по подходящия начин, и въпреки това мисля че съдията има право да го отхвърли по собствено усмотрение. Но е като с презервативите историята, по-добре да го имаш пък после ще видиме какво къде.
 6. А ти поне си мноу наясно какво ти е дереджето на акумулатора като запалиш и тръгнеш....
 7. CAN-ана ве, не знаеше ли.....все пак душегуб оунър е тВа.
 8. Ти пък какво разбираш от CAN та се писа умен? Няма как включването на зарядното да събуди ЕКУто или Хедюнита на толкова дърта кола.
 9. Десетки пъти..... никакъв проблем не съм имал.
 10. Зависи единствено и само от това какво е зарядното. Ако е просто стабилизирано по напрежение да с крушка можеш да коригираш риска от прекалено голям ток. На мен ми се е налагало да го правя с един мъртвец акумулатор който исках да възкресявам но можех да го направя само с 20А-то ми зарядно и щеше да му дойде много густо резко. При Ентелегентните зарядни общо взето няма да ти мине номера и само ще се ошашка зарядното. Но те така или иначе са доста слаби като ток.
 11. Повтори си молитвата отново и божията благодат може и да те огрее...
 12. Ебати боклика е тФа. Арчи 62 вата но на изход имаме само 12 вата......50 вата загуби мани заеби Вероятно става въпрос за грешка нейде....