Jump to content

Ауди 80 взрив някъде из двигателя


Recommended Posts

Здравейте, получава се взрив в двигателя, който немога да локализирам, при потегляне с повече газ, при загряла кола, получва се гръм при който предницата подскача. Преди година когато се получи ме посъветваха да сменя свещите, което и направих, както са си по каталог, триполюсни за DZ бензинов двигател и съответно тези взриворе изчезнаха, но сега пак ми направи този номер на задръстванията по Цариградско в София, в жегата двигателя загрява и при потеглене - Бум!

Колата е на газ и другото предположение е да има утечка на газ да но паяджините по двигателя трябва да са издухани а те се веят. Това което се чувства при взрива е като че ли от ляво съм ударил бордюр така подскача предницата.

Каква друга причина може да е?

Механичен ижекцион, някаква регулация? Оборотите са нормални при запалване, при загрята кола вече на газ оборотите пулсират, и запалването на бензин при загрята кола малко по-бавно става.

 

ПП

За газовата мембрана и тя нормална уж, с инжекциона там не съм сигурен, макар че колата не губи мощност.

 

Редактирано от Незнайко1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само свещите ли смени? Пробвай на тъмно с една пръскалка от препарат за стъкла, докато работи двигателя да пръснеш по кабелите на свещите и ако се появят искри значи си за кабели, може и профилактично да смениш капачката и палеца на делкото. После една центровка на двигателя и лети.
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...