Jump to content

Къде да намеря диск и как да инсталирам навигация Ауди А6 3.2 FSI Quattro 2005г


Martin123

Recommended Posts

Здравейте колеги! Купих я скоро но когато цъкна бутона NAV на дисплея пише че не е инсталирана ! Къде трябва да се сложи диска ? В това устройство за дисковете в жабката или има друго в багажника до колкото четох но незнам за този модел ли става на въпрос . Имам един диск на прикачения файл ще го видите но когато го поставя в устройството в жабката не го разпознава системата тоест не мога да го отворя. Не намерих нищо друго освен чейнджъра в жабката.. Нека някой наистина запознат да обясни цялата процедура и от какво се нуждая ! И моля разни киселяци да не ме критикуват че някъде 200 страници по на зад в форума пишело .. Ем ходи да търсиш ти , какво толкова сложно да се напише пак ? Благодаря предварително !

image.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре какъв е този модул? Нещо по подробно ? Какво представлява ? 

Установих липсата на модула в багажника и какво представлява.. Как да го намеря този модул , колко струва и каква е причината според вас да липсва ? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С търсене ще го намериш , сам няма да се появи. ОЛХ , ибей , морги ... или представителството.
Струва различно , около 200лв
Най-вероятната причина , е че струва около 200лв :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Живея в Англия и колата е купена тук , трябва да търся доста защото в ebay са по 150-200£ . Интересното е , че предишния собственик твърди , че била без заводски тоест не в пакета екстри .. Но честно аз не вярвам тази кола да върви без навигация заводски .. Липсват и кабели до конзолата сякаш наистина не е снабдена заводски с модула но пък имам MMI DVD в папката с книжките... Аз съм 3-ти собственик на автомобила предишния твърди че като я е купил е била така а първи собственик да е продал навигацията си някак смешно ми звучи но знае ли човек ? Ако го намеря от България със доставката ще струва по - евтино вероятно , но проблема е , че как се случва свързването и ? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук не става въпрос, че двд плеъра за навигацията "липсва" по някаква друга причина освен, че не е поръчан като екстра при закупуването на автомобила от първият му собственик. Т.е. не става просто да си купиш двд плеъра втора ръка и да го ръгнеш току така. Има естествено начин и за целта трябва да си купиш целият комплект: https://www.kufatec.de/shop/en/audi/a6/a6-4f/dvd-navigation-retrofit-audi-a6-4f-complete-mmi-2g

 

Което обаче дори да го намериш значително по-евтино, пак е абсолютно безмислено упражнение... В случая почти най-евтиния самрфон ще ти свърши по-добра работа като навигация :). А ако държиш да ти се показва на екранчето на колата, помисли за нещо такова:

http://navigacia.bg/a601s-multimedia-navigation-radio-head-unit-for-audi-a6-2005-2006-2007-2008-2009-2010-with-gps-bluetooth-usb-dvd-navigation-sat-nav

 

Определено е по-добър вариант и включва всички "екстри", които биха ти потрябвали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубав отговор даде колега , стана ми ясно сега от какво всъщност се нуждая .. Ами има го пулния комплект който е на линка в Ebay за около 380£ .. Бих ги похарчил за нея просто защото ми харесва и честно държа да я имам на диспея,  определено. Падам си по заводски измислените неща и бих предпочел да е първия вариант просто притесненията ми са за инсталацията на цялата система и колкл голяма бунащина ли е ...

Редактирано от Martin123
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Втория вариант е по добър. Оригиналната е доста стара технология с това DVD зацапва се лещата надрасква се диска спира да го чете... изобщо помисли за втория.


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбирам колега , ще обмисля варянта но като се има оредвид , че го намерих на цена от порядъка на 100£ всичко работещо безупречно не знам какво да реша честно казано ... Ще ми се да е заводско , разбираш ме харесвам да бъде както би трябвало да изглежда , но и това което каза , че са стари е вярно може и да не работи пропър ... Ще обмисля .. Благодаря !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...