Stefanov22 Posted September 9, 2016 Report Share Posted September 9, 2016 (edited) Здравейте колеги нужно ми е малко помощ. Става въпрос за смяна на джанти. Старите които имам са 15 цолови болтове 5 на 100, ЕТ38, 6J . Въпросът ми е понеже съм навит да купя алуминиеви за да подменя старите но има малко разминаване в последните цифри - дали ще паснат с тези 15 цола, 5х100, ЕТ 35, 7J.Благодаря ви предваритерно. Edited September 9, 2016 by Stefanov22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotkod Posted September 9, 2016 Report Share Posted September 9, 2016 Гледай номера на джантата да започва с 8L0 ..... тогава гарантирано щемпасне, без значение дали има разлика в ширината и ЕТ-то. Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanov22 Posted September 10, 2016 Author Report Share Posted September 10, 2016 (edited) Преди 8 часа, Rotkod написа: Цитиране на предходно мнение! Къде на джантата е изписано това чудо? Имам в предвид от външната или вътрешната страна.... Edited September 10, 2016 by VBI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanov22 Posted September 10, 2016 Author Report Share Posted September 10, 2016 Благодаря ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanov22 Posted September 10, 2016 Author Report Share Posted September 10, 2016 Ето за тези ставаше на въпрос дали ще станат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotkod Posted September 10, 2016 Report Share Posted September 10, 2016 (edited) Пробваш и разбираш. Аз не бих сложил неоригинална джанта (ИМХО). Затова, като по-глупав взех че си купих original Audi 9-spoke SpedLine 17". В крайна сметка, всеки си има глава на раменете и всеки решава сам за него си... Упех! Edited September 10, 2016 by Rotkod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanov22 Posted September 13, 2016 Author Report Share Posted September 13, 2016 Пробвах и разбрах. Получи се екстра доверих се на себе си и сглобих нещата, мисля че се получи доста добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotkod Posted September 14, 2016 Report Share Posted September 14, 2016 Честито, макар да не съм фен на не-оригиналните Жанти, ми харесва как седи. Да си ги търкаляш с кеф. дано да са здрави по нашия "Лунен пейзаж" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now