Jump to content

Предварения на 2.0TFSI BWA


MPAK

Recommended Posts

Здравейте колеги,
някой има ли идея какви са стоковите предварения на 2.0TFSI. Вчера закачах OBD2 Bluetooth джиджавка на колата за да видя какво може да показва наживо като данни и забялязах че стойностите на предваренията падат до 6.5 градуса при пълна газ, което сякаш е прекалено "safety" като настройка (знам че има значение при какви обороти го е показало но нямаше как да гледам на 2 места едновременно, но е било над 4000RPM при 12psi BOOST, на 5-та предавка). Та ако някой има на идея какви са заводските стойности нека да каже, та да сравня (колата ми е стокова и нищо не е пипано по горивната карта и предваренията).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз карам А4 2.0 ТФСИ и предварението варира доста. Направих едно клипче на Torque от около 8 минути в София от Фантастикото в Драгалевци, по Околовръстното, после нагоре по Симеоновско шосе до Билата в Симеоново.

 

Клипчето е малко насечено, защото го направих с рекордера на Андроида, но мисля че можеш да добиеш добра представа как варира спрямо останалите величини (RPM, Предварение, Скорост, Натоварване на двигателя, Буст и Налягане на горивото). Колта ми никога не е чипосвана и си е 100% сток.

 

Направих няколко "газ до дупка". Те са когато натоварването на двигателя стига 100%

 

 

 

Редактирано от CVT
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...