Jump to content

Проблем с копчето за усилване и намаляване на звука на радиото.


mitko.be

Recommended Posts

От както стана студено, врътката за звука на радиото ми скъсва нервите. Тръгна да намалям малко, то увеличи на макс. Реша да увелича звука, то го спира изцяло. Изобщо не става плавно както би трябвало, често дори не познава посоката, в която го въртя. Като се затопли в купето става малко по-добре. Лятото нямах проблеми. Прикачвам и клипче, в случай, че не съм обяснил, така че да стане ясно.

 

https://www.youtube.com/watch?v=nu175sXPe_A&feature=youtu.be

Редактирано от mitko.be
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доколкото знам "концертите" си го имат тоя проблем.Просто студа и проблема са съвпадение според мен.Доколкото знам някой от форума ги оправяше но не съм сигурен кой.В крайна сметка по-добър вариант е втора ръка или замяна с аналогово такова освен ако не е Босе.За такова озвучаване да се произнесе някой спец в Босето ?

Изпратено от моят SM-G925F с помощта на Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След половин ден четене, мога да те опровергая, че проблема не се влияе от студа. Много колеги са проплакали точно като мен, като  е застудяло. Лошото е, че в никоя тема не видях, кой може да разреши проблема.

Редактирано от mitko.be
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбирам желанието на модераторите да толерират милион и една еднакви теми и прогресивен мързел към търсене и информиране с вече дискутирани подробно и решени въпроси, благодаря на триещия с повод и без повод мнения!

 

Не знам и за какво въобще си направих труда, който ми коства 20 секунди -

 

...и между другото, знам как се оправя този проблем, но нямам намерение да пиша на 200 места!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, но аз също попаднах на този файл (макар и в друга тема), което по никакъв начин не решава проблема, защото касетофона в колата няма да се оправи само като си сваля файла на компютъра. Това е много специфичен проблем и много малко хора имат знанията как да го оправят, не е като да си смениш накладките. Целта на темата ми беше да намеря или просто решение или контакт на сервиз или човек, който да ми го оправи срещу заплащане. Във форума не е представено такова лице или място, така че не виждам повод да не пусна темата след като линк за един файл не е решение на проблема, както за мен, така и за по-голямата част от колегите!? Освен това имам точно 3 теми касаещи три различни въпроса, за който се извинявам, тъй като явно са ти нарушили личното пространство или каквото и там да било...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Живи и здрави, живота продължава. :zustimm:

Редактирано от VBI
Цитиране на предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видях този пост, но начина с файловете, дето разпросренява колегата е по-прост, евтин и доколкото разбрах и траен.100лв е  доста за ремонт на това 20 годишно радио точка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...