mitko.be

Members
 • Content Count

  256
 • Joined

 • Last visited

About mitko.be

 • Rank
  User
 • Birthday 04/22/1989

Друго

 • Kaра
  А6 1.8Т 150кс. APU

Персонална информация

 • Location
  София

Recent Profile Visitors

1,049 profile views
 1. Може ли поне някой да се включи с нещо полезно? Например, с кой двигател бих имал най-малко главоболия, какво да гледам при покупка и тн..?
 2. Здравейте, искам да си купя А8 D3 и исках да се допитам до вас, кой би бил най-добрият ми избор? Като гледах каталога, мислех че ще е 3.0 бензин/газ, но се оказа, че няма такива на пазара и предполагам е доста рядък. Та варианта остава между 4.2 газ и 3.0Д може би? Бихте ли споделили примерни разходи, цени за обслужване, наблюдения, впечатления и всичко, което би ми било от полза при избора на кола, която няма да ми скъса нервите?
 3. Все нямам време за това....Ще пиша веднага щом я закача може да бъда полезен на някой за в бъдеще.
 4. Проблема ти е в чейнджъра. Взех някакъв китайски за 50лв от Алиекспрес куче марка. С бутона МОДЕ сменявам режимите между радио и чейнджъра.
 5. Благодаря. Значи единственият начин да имам две еднакви големи огледала е ако са от фейслифта? Доколкото разбрах и от Пасат са абсолютно същите?
 6. Благодаря ще пробвам при първа възможност. Иначе ти каза, че имаш и чейнджър, а аз нямам. Така че, може кода ни да е различен. Но преди да върна старото за да видя кода му ще пробвам 00202 да видя дали ще свирне без да сменям касеотофоните, че с този дигиателн чейнджър едвам сбутах всичко миналия път. След като се въведе във Ваг Ком-а трябва ли да се рестартира по някакъв начин преди теста за да приеме настройките или просто се пише кога и се предполага, че на секундата трябва да видя разликата (ако това е било проблема)?
 7. Значи закачам фабричното радио и запомням настройките му. След това закачам Концерта и прилагам тези настройки точно както са били на фабричното радио? Аз имам само 4 колони и буфер. Какъв трябва да е кода? Предполагам, че ако и това не даде резултат трябва да взема друго радио за тест? Преди дори само корите във вратите вадеха много бас за буфера да не говорим. Сега само от някои песни от само от буфера има приличен бас.
 8. Захванал съм се с мисията да си взема огледало от фейслифт А6-ца, тъй като така и не можах да възприема пасажерското недъгаво огледало. И докато звънях по обявите на коли за части нещо ми направи впечатление и реших да се допитам до вещите лица. Изглежда, че огледала преди фейса и след фейса не са еднакви като форма и разликата не е само в големината на дясното огледало... или поне така ми се жида. Вътрешната вертикална част на огледалото при фейса се вижда като остър ъгъл, а при мен като тъп? Искам да попитам дали както за фаровете има и междинен модел между фейслифта и преди фейслифта няма и такъв при огледалата, където дясното огледало е с формата на моето, но е голямо?
 9. Малиииии... Няма ли някакъв по хуманен начин с кутия, с която не е нужно толкова преправяне?
 10. Благодаря. Аз лично нямам ваг ком, но един приятел има. Може ли да ми обясниш процедурата по настройването малко по-подробно, защото той най-вероятно няма да е запознат?
 11. С ел. прибиране и подгрев. За оферти на ЛС.
 12. След кратко проучване разбрах, че мисията е възможна, но май ако колата е преди фейса и Allroad-a трябва да е преди фейса за да станат или грешно съм разбрал? Гледам, че монтажа и демонтажа не е сложен, но как стои въпроса с регулирането им? Самостоятелно ли се регулират през компютър? Или при монтажа трябва да закача нещо някъде за да стане?
 13. Пичуйе, махнах Chorus-a барабар с ФМ трансмитера и сложих Concert с дигитален чейнджър и музиката в колата е по-зле (особено баса). С вграден буфер съм и афтермакет колони във вратите. Със старата конфигурация (на теория по-лоша) всеки ме питаше дали имам туба. Сега звучи като музиката в Опел Корса 99г. Някакви идеи?
 14. Винаги съм се чудил дали може да сменя кутията с шест степенна? Има ли 1.8Т с фабрична 6 степенна кутия? Може ли да се насади от някой друг мотор? Колко пари би излезнало и трябва ли да се сменя и съединителя? 99% от темите като тази са за дизелови коли и няма достатъчно инфо. Колата е само на предно и сърце не ми дава да я гледам как с 140км е на 3000 оборота?